Jump to content

[PRZYJĘTE] Unban Manoo_

Guest Manoo_

Recommended Posts

1. Twój nick: Manoo_

2.Nick osoby, która cie zbanowała: Marcinekk

3.Długość bana: Perm 

4.Data nadania bana: Chyba byl to 17 luty

5.Wyjaśnienie: Otrzymałam bana za działanie na szkodę serwera Crafted.pl

6. Dlaczego chcesz dostać unbana?: Dostalam mozliwosc apelowania za pół roku, więc to zrobie. Pisalam juz bardzo duzo próśb i żadna nie została rozpatrzona pozytywnie, wiec mam nadzieje ze ta zostanie. Pol roku to naprawde dlugi czas, aby sobie wszystko rozmyślić i zastanowić sie nad swoim zachowaniem. Zrozumialam moje bledy i wiem ze bylo to strasznie dziecinne i zalosne. Nie wiem co chcialam wtedy osiągnąć. Te wszystkie glupie ataki, uraziły bardzo duzo osob, graczy oraz administrację. Chce przeprosic kazdego kogo to uraziło. Nie mam kontaktu z osobami, ktore w tym uczestniczyły (oprocz Konrada <3), oraz nie mam zamiaru odnawiać z nimi jakich kolwiek relacji. Nie bede sie juz za bardzo rozpisywać, bo zrozumialam swoje bledy i wiem jakie to bylo glupie i jak mi wstyd za to. Po prostu przepraszam, za wszystko.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy