Jump to content

[ODRZUCONE] [Propozycja] Rzadsze HW

FrancuzkiKrecik

Recommended Posts

1. Twój nick: FrancuzkiKrecik
2. Nazwa propozycji: Rzadsze HW
3. Opis: Proponuję robić rzadziej HappyWool lub wogóle to usunąć gdyż według mnie większość graczy idzie na eventy aby przetestować swojego skilla/wiedzie o mc a tak to to jakiś pro gamer, który w mc gra od 2k11 gra w hw i przegra w pierwszej rudzie a wygra jakiś stiwalec co ma 7lat i w mc gra od wczoraj to jest to troche nie sprawiedliwe więc proponuje to usunąć. Jeszcze niegdy nie udało mi się wygrać w hw aczkolwiek w quizach/jtm wygrywam praktycznie cały czas bo znam mc, a nie luckywin.
4. Dlaczego akurat to: ^^

HappyWool - jak sama nazwa wskazuje, SZCZESLIWA WELNA. Jak nie masz szczescia to nie wygrasz, przykro mi XD. Quizy a Hw to calkiem inne eventy, polegaja na czyms innym, tutaj nie musisz byc mistrzem minecrafta zeby cos wygrac. Propozycja calkiem bez sensu, moze jakby byla sformułowana w inny sposob miala by racje bycia. 

• Lubię to! 1
  • Haha 1

15 minut temu, Mare napisał:

HappyWool - jak sama nazwa wskazuje, SZCZESLIWA WELNA. Jak nie masz szczescia to nie wygrasz, przykro mi XD. Quizy a Hw to calkiem inne eventy, polegaja na czyms innym, tutaj nie musisz byc mistrzem minecrafta zeby cos wygrac. Propozycja calkiem bez sensu, moze jakby byla sformułowana w inny sposob miala by racje bycia. 

Doskonale wiem na czym polega hw i nie chce go zmieniać, aczkolwiek proponuje ten shit usunąć XDD a ty już wyjaśniasz co to znaczy happywool jak bym nie wiedział. Na następnym razem jak coś napiszesz proponuję czytać ze zrozumieniem ;-D

• Haha 1

Propozycja nie ma najmniejszego sensu, poza tym jak inne osoby powyżej ta gra nie polega na wiedzy o mc czy skillach tylko na swoim szczęściu. To że osoba która gra w mc od wczoraj wygrała to nie znaczy że od razu trzeba usunąć event.

nie nie rozumiemy tylko to nie ma sensu, jakby usunęli ten event to dużo graczy przestało by grać a jak nie lubisz tego eventu to po prostu na niego nie chodź.

Propozycja bez jakiegokolwiek sensu. Jak ci się nie podoba Happy Wool, to w nim po prostu nie uczestnicz. Wielu osobom się podoba i nie byłoby miło go bez powodu usunąć. Ten tryb nie zostanie usunięty tylko dlatego, że ci nie odpowiada. Ten event polega właśnie na szczęściu i takie coś też powinno być. Daje to też jakąkolwiek szansę słabszym graczom. Na NIE. Twierdzisz, że cię nie rozumiemy. To może wyjaśnisz, o co ci chodziło? Propozycja brzmi, jakby użytkownik @ZjedzKota1337 nie umiał przegrywać i chciał zawsze wygrać.

Edited by Wanwo

Jak dla mnie OX i labirynt najlepsze wyjście ostateczne. Tak jak sam napisał FrancuzkiKrecik, ostatnio jak pamiętam wygrał typ co dopiero dzień temu wszedł. Niby szczęście sczęsciem ale no.
@Wanwo nie umiesz zrozumieć że ktoś daje propozycje a nie "Nie umie przegrywać"
Zgadzam się aby rzadziej odbywał się HW ale nie od razu go usunąć.
Jestem narazie na Neutral z pochyleniem na Tak

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1

Teraz, MichalX1228 napisał:

Jak dla mnie OX i labirynt najlepsze wyjście ostateczne. Tak jak sam napisał FrancuzkiKrecik, ostatnio jak pamiętam wygrał typ co dopiero dzień temu wszedł. Niby szczęście sczęsciem ale no.
@Wanwo nie umiesz zrozumieć że ktoś daje propozycje a nie "Nie umie przegrywać"
Zgadzam się aby rzadziej odbywał się HW ale nie od razu go usunąć.
Jestem narazie na Neutral z pochyleniem na Tak

Taki event na tym polega - na szczęściu. Nie napisałem, że nie umie przegrywać, ale po prostu tak to mniej więcej wygląda. Co wam przeszkadza, że HW jest często? To, że wolicie inne eventy? No dobrze, szanuję wasze zdanie i być może wolicie inne eventy, ale serwera nie obchodzi czego chcecie akurat wy. Pozdrawiam.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy