Jump to content

[ODRZUCONE] [skarga] LisuYT

Adison123

Recommended Posts

Wkleje zdjęcie pana LisuYT  Miał innego skina Ale jestem tam ja bo trade o shulka robiliśmy On dał kilof nethe ja shulk on reszte I Teraz zmienił skina ale uwieszcie mie ze to on bo to on

1. Twój nick:Adison123
2. Nick oskarżonego:LisuYT
3. Data zdarzenia:01.03.2021 godz jakoś 24 albo 00:30
4. Wyjaśnienie: Robiliśmy treade z Lisu I ja chciałem ss żeby sprawdzić czy kilof full i on wysłał ja jak zawsze patrze czy nie ma nic z hackami Ale znalazłem i teraz wyśle dowód ale on zmienił skina na tego swojego ale wyśle to i to bo te same ity w eq
5. Dowody: 

image.png

dowód1.png

dowód2.png

Edited by Adison123
Było źle
  • Haha 1
  • Przykro mi 1
By Guest,

Poprawiłem widoczność dowodów

Mam dowód na to że LisuYT ma Chacksy ale Link co wysłałem nie działa więc ina opcja to discord Jeżeli mam wysłać te dowody to chyba tylko na dc można
Jeżeli na dc to porszę bardzo Nieznamżudnego_ninjy69#6517 Miał takiego skina a potem zmienił ale są te same ity więc każdy tego samego nie nosi
2021-03-02_00.45.22.png

image.thumb.png.6712f073c1204cafd52698aed3ce4596.png

1. Twój nick:Adison123
2. Nick oskarżonego:LisuYT
3. Data zdarzenia:01.03.2021 godz jakoś 24 albo 00:30
4. Wyjaśnienie: Robiliśmy treade z Lisu I ja chciałem ss żeby sprawdzić czy kilof full i on wysłał ja jak zawsze patrze czy nie ma nic z hackami Ale znalazłem i teraz wyśle dowód ale on zmienił skina na tego swojego ale wyśle to i to bo te same ity w eq
5. Dowody: 

image.png

Edited by Adison123

• Adison123 changed the title to [skarga] LisuYT

Na podstawie tych dowodów niestety za dużo wywnioskować się nie da, takiego skina równie dobrze ustawić sobie może każdy.

Gracz będzie przez nas obserwowany, na przyszłość stosuj w wątku wzór.

1VnvXVQ.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy