Jump to content

[ODRZUCONE] Podanie na budowniczego

tomixon123

Recommended Posts

1.Nick: tomixon123

2.Imię: Tomasz

3.Wiek: 12

4.Od kiedy grasz na crafted.pl?

Na crafted.pl gram mniej więcej rok

5.Masz mikrofon i TS3?

Mam mikrofon, TeamSpeak3 i Discorda

6.Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję?

Owszem, byłem budowniczym

7.Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na budowanie (jeżeli będzie potrzeba wybudowanie czegoś)?

Mam sporo czasu więc mogę budować od 1 do 4 godzin

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?

Nie, nie byłem

Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?

Myślę że staram się w budowaniu i lubię budować, czasem nawet 5 godzin buduje bo mnie to wciąga, mogę budować z innymi oraz sam. Może nie buduje idealnie ale chyba najważniejsze jest to że się staram,oglądam jak budować ładnie i wybudowałem swoje miasto i wioskę. W minecrafta zacząłem grać od kiedy brat pokazał mi tą gre to od razu poprosiłem rodziców żeby mi tą grę kupili i już gram w nią 3 lata :). Coraz bardziej staram się rozwijać swoją wiedze o budowaniu i uważam że ta gra rozwija i uczy budowania.

Myślę że 12 latek może również być pomocny i warto dać mu szansę :)

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):

Mam 12 lat i mam na imię Tomasz, jestem wesoły, pogodny i miły, lubię poznawać nowe osoby, nie lubię ludzi którzy drwią z innych. Interesuję się grami komputerowymi, piłką nożną oraz lubię słodycze i pieski :) Lubię zimę oraz lato, w zimę lubię lepić bałwana,zjeżdżać na sankach i jabłuszku i jeszcze lubię rzucać się śnieżkami. Mieszkam na wsi, pomagam rodzicom i czasem coś gotuje, lubię gry takie jak: Fortnite, Minecraft, Brawlstars i jeszcze inne. Od dawna mażyłem abym został budowniczym na serwerze crafted.pl i chciałbym żeby się to spełniło :)

11. Przeczytałeś/aś regulaminy?

Jasne!

12. Screeny budowli, które wybudowałeś/aś (pochwal się jak budujesz):

14. W jakim stylu najczęściej budujesz?

Najczęściej buduje w stylu nowoczesnym :)

Screenshot_20210302_095356_1_com.mojang.minecraftpe.jpg

Screenshot_20210302_095033_com.mojang.minecraftpe.jpg

Screenshot_20210302_094931_com.mojang.minecraftpe.jpg

Screenshot_20210302_095009_com.mojang.minecraftpe.jpg

Screenshot_20210302_095100_com.mojang.minecraftpe.jpg

38 minut temu, Dawidek3379 napisał:

To jest zrobione na creative . A przyjmuje się osoby o ile pamiętam od 13 roku życia

Jestem na NIE

Twoje podanie jest gorsze od jego, poza tym nie zależy na jakim trybie gry grasz

jestem na tak

• Lubię to! 1

2 godziny temu, Dawidek3379 napisał:

To jest zrobione na creative . A przyjmuje się osoby o ile pamiętam od 13 roku życia

Jestem na NIE

Ten domek okrągły robiłem na survivalu a poaza tym nie ważne na jakim trybie sie buduje i 12 lat też można być budowniczym

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy