Jump to content

[ODRZUCONE] Podanie Sertiker

Sertiker

Recommended Posts

1. Nick: Sertiker
2. Imię:  Filip
3. Wiek: 13 lat
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? Od około półtorej roku (nie jestem pewien)
5. Masz mikrofon i TS3? Tak
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Niestety nie miałem takiej okazji
7. Ile łącznie poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera (czas na trzech serwerach)? Około 4 godzin
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?  Nie
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Dzień dobry. Uważam, że moglibyście mnie przyjąć, ponieważ lubię grać w Minecrafta, zwłaszcza na Minecraft Extreme. Interesuję się tymi pracami, i oglądam poradniki, aby wiedzieć, co robić aby być dobrym helperem. Rozpoznaje cheaty i wspomagacze. Bardzo chciałbym pomóc w rozwijaniu serwera. Często gram na wszystkich 3 wersjach (próbuje, bo często są one przepełnione). Nie mam znajomych do grania w Minecraft (jeszcze), więc chciałbym pomóc wam z tą ciężką pracą.
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Witajcie. Mam na imię Filip i mam 13 lat. Interesuje się grami i sportem. W wolnych chwilach lubie grać, czytać i słuchać muzyki. Minecraft Extreme jest moim ulubionym serwerem. gram również w inne gry, nie jestem toksyczny. Lubię zawierać nowe przyjaźnie i nienawidzę sporów.
11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak

12. Jesteś świadom tego, że będziesz musiał pełnić obowiązki na trzech serwerach (trzech wersjach gry)? Tak

13.Znajmomość cheatów: znam również inne rodzaje, ale myślę, że tyle wystarczy

X-Ray- Widzisz rudy

Kill aura- automatycznie ci celuje miecz i masz więcej cs'ów

Auto sword - automatycznie bijemy z miecz

Aimassist - automatycznie namierza łuk na wroga lub moba

Auto tool - zmienia automatycznie narzędzie

Auto shoot - szybsza reakcja łuk

Edited by Sertiker

53 minuty temu, Sertiker napisał:

Jeżeli można, proszę o powody, dlaczego wasza ocen jest taka (przyda mi się na przyszłość, kiedy będę dalej próbował)

Zapewne chodzi mu o to (ale nie jestem pewien), że wymagane jest 14 lat. Ale nie przejmuj się, czasem do administracji są przyjmowane osoby poniżej tego wieku. Zdania w miarę git, staż jest, kar nie było. Nie widziałem cię nigdy na serwerze, albo po prostu nie zwróciłem uwagi. Pewnie po prostu wchodzisz o innych godzinach albo na innych sve niż 1.15. Cheatów trochę mało, aczkolwiek nie są wymagane. Jestem na NEUTRAL, ale z małym plusem.

To tak zacznijmy od tego, że reklamowałeś wątek na chatboxie, gdzie dużą czcionką pisze Zakaz reklamowania wątków na Chatboxie. Estetyka słaba, jedynie inna czcionka została zastosowana w niektórych zdaniach. Wiek niby niski jednak da się przebaczyć. Wszystko się zlewa i nie da się  czytać, w 9. zdania są ok ale w 10 zastosowałeś krótkie nie rozwinięte zdania. Kar nie ma to jest duży plus. Znajomość interpunkcji słaba oraz mało cheatów. Jestem na nie jednak widzę w tym podaniu +. Powodzenia, pamiętaj uczymy się na błędach na pewno kiedyś się uda.

Edited by Guest

5 godzin temu, Sertiker napisał:

X-Ray- Widzisz rudy

Nie tylko.

Kill aura- automatycznie ci celuje miecz i masz więcej cs'ów

Chyba legit aura .

Aimassist - automatycznie namierza łuk na wroga lub moba

W większości cheatów nazywa się to BowAimBot, a aimassist jest od miecza.

AutoTool i auto sword to to samo 

Na NIE

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy