Jump to content

[ODRZUCONE] [SKARGA] Tlagz

Tlagz

Recommended Posts

1. Twój nick: Tlagz
2. Nick oskarżonego:koloskos
3. Data zdarzenia:02.03.2021 
4. Dowody: Brak

5. Wyjaśnienie:

Gram se z kolegą chcemy wrucić na spawna i widzimy jak 2 chłopów (1 to ten koloslos drugi nie pamiętam) kampi na linii spawna i zaczynają na nas biegnąć ja się chowam pod mostem i logam a mój kolega biegnie na spawna (a za nim biegnie jeden) i on dotarł. Mój kolega wszedł na most i widzi jednego w wodzie i drugiego patrzącego sią na moście na podłogę jeden który był w wodzie se polazł i kiedy ja logałem jakimś cudem wiedział że się zalogowałem chociaż stałem pod mostem a on na moście. W końcu wyszedłem na około 10 min po czym wszedłem i już nikogo tam nie było. wszedłem na spawna i go spotkałem napisałem mu "Fajnie się kampi" a on odpisał "łatwo z wami ezy" niestety nie pomyślałem żeby zrobić tego screena :/.

Edited by Tlagz
Poprawa

Nie ma dowodów na winę oskarżonych, Ty natomiast złamałeś punkt §4.8.1 regulaminu serwerów SVE, za co zostaniesz ukarany banem.

1VnvXVQ.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy