Jump to content

[PRZYJĘTE] [Skarga] Puszek_Okruszek9

xSk0ll_

Recommended Posts

1. Twój nick: Wilk__
2. Nick oskarżonego: Puszek_Okruszek9
3. Data zdarzenia: przed chwiłą
4. Wyjaśnienie: Gracz używa wspomagaczy dzięki któremu widzi sety innych graczy. Moim zdaniem  powinien być ukarany.
5. Dowody:    

image.png

image.png

image.png

• Lubię to! 1
  • Haha 1

13 godzin temu, Puszek_Okruszek9 napisał:

poza tym każdy może strzelać jaki masz hełm na sobie kekw zminiłeś tylko hełm 1 więc co sie tu dziwić napisz kolejną skargę z większą i bardziej precyzyjnymi dowodami

dobrze zgodzę się  każdy może strzelać jaki mam set ale nie mówić  prosto w oczy. 

2 minuty temu, Wilk__ napisał:

dobrze zgodzę się  każdy może strzelać jaki mam set ale nie mówić  prosto w oczy

Ja jestem pewny swojego zdania i strzelać mogłem wiadome jest to że zawsze zakładasz set anielski potem inne i nawet go nie zmieniłeś 

Teraz, Puszek_Okruszek9 napisał:

Ja jestem pewny swojego zdania i strzelać mogłem wiadome jest to że zawsze zakładasz set anielski potem inne i nawet go nie zmieniłeś 

powiem tak. ty się tp domnie i spytałem cię jaki mam set.. ty po chwili obeszłeś mnie i powiedziałeś , że anioł a po za tym  ty nie strzelałeś i nie zmieniaj tematu na to że strzelałeś lub że zawsze nosze ten set

1 minutę temu, Wilk__ napisał:

powiem tak. ty się tp domnie i spytałem cię jaki mam set.. ty po chwili obeszłeś mnie i powiedziałeś , że anioł a po za tym  ty nie strzelałeś i nie zmieniaj tematu na to że strzelałeś lub że zawsze nosze ten set

zminiłeś hełm tylko na pvp przy mnie i nawet nie raczyłeś go zmienić pozatym patrzyłem ci sie w oczy i nie obszedłem cie 

Teraz, Puszek_Okruszek9 napisał:

zminiłeś hełm tylko na pvp przy mnie i nawet nie raczyłeś go zmienić pozatym patrzyłem ci sie w oczy i nie obszedłem cie 

kłamiesz ale i tak wiem że to są wspomagacze które ułatwiają ci gre :)  i ja nie mówie o pvp tylko wtedy jak się tp kazałem.

3 minuty temu, CIAOCIAO napisał:

znam tego txt i on pokazuje czy gośću ma ochrone na zbroji czy coś takiego

po zatym ma innego txt niż ty mówisz na niektórych setach jest ochrona i nie widać masz na ssesie pokazane 

Edited by Puszek_Okruszek9
  • Haha 1

• 2 weeks later...
  • Admin Globalny

TXT tego rodzaju są zabronione ze względu na potencjalną przewagę jaką dają. Jest to jednak pierwszy taki przypadek oraz nie było jasnej informacji na temat tego TXT dlatego skarga zostaję przyjęta ale gracz nie zostanie ukarany. Niedługo pojawi się stosowna informacja o zakazie używania takich TXT.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy