ekoluxchang Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 Zakupiłem wczoraj klucz do crafted games na konto Ekoluxchang a dostałem pakiet bojowy. klucz zakupiłem przelewem mogę nawet wysłać potwierdzenie z banku moj nick na skayblobk to ekoluxchan. Co mam w takiej sytuacji zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maslo_Maxym Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 (edited) Napisz reklamacje tutaj - > Link Pamiętaj, zastosuj wzór. Edited March 3, 2021 by Maslo_Maxym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 Reklamację możesz złożyć w tym dziale, uzupełniając wzór i dodając odpowiedni tytuł wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Forum MrKokos Posted March 6, 2021 Super Moderator Forum Share Posted March 6, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinigami Posted March 10, 2021 Share Posted March 10, 2021 Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją, skontaktuj się z Administracją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts