Jump to content

[ODRZUCONE] [podanie] InoReki

Boomzy_

Recommended Posts

1. Nick: InoReki
2. Imię: Mikołaj
3. Wiek: 13 
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? Od wakacji nie pamiętam dokładnie
5. Masz mikrofon i TS3? Tak
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Tak na serwerze mojego kolegi 1k osób było ale już umarł serwer niestety.
7. Ile łącznie poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera (czas na trzech serwerach)? W tygodniu 2-3h a w weekendy oczywiście więcej czyli tak 3-4h
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Miałem tak zwane ,,przewinienie" ponieważ użytkownik tenmati chciał kupić rzeczy za psc i powiedział, żebym podał discorda, ja podałem ale nic z nim nie pisałem ani nie kupowałem.
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Ponieważ jestem dosyć ogarnięty w tej roli, lubię crafteda, to mój ulubiony serwer, najbardziej lubie grać na sve 1.15. Mam dobrą (mam nadzieje) opinie. Nie scamuje chociaż byłem w gildii z cziterem i zamiast to ukrywać zgłosiłem go i dostał bana. Jestem uczciwy, nie oszukuje ani nie niszcze baz. Chciałbym te rolę dlatego, że moim zdaniem nadaje się na nią i mogę wziąć odpowiedzialność za serwer i za nieodpowiednie zachowanie lub nieodpowiednie, używanie komendy /admin. Chciałbym dostać tę rolę ponieważ mój kolega KRZAK9 zawsze mi mówił, że zostanie helperem, i ten kto go wkurzy dostałby bana, nie wierzyłem mu nigdy, i też nie wierzyłem, że kiedyś też będę startować na tę rolę. Będę mógł być wzorem dla innych graczy, że nie trzeba kraść żeby coś osiąnąć.
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Hejka, jestem mikołaj, lubię grać z kumplami na serwerze crafted.pl na sve 1.15. Lubię koty, mam w domu jednego kotka ma na imie Mruczka. Jestem ogarnięty jeżeli chodzi o discorda, bycie helperem. Lubię wychodzić na dwór z kolegami i teraz np lepić coś ze śniegu lub zjeżdżać na sankach. Jestem bardziej spokojny nie wpraszam się w np. imprezy na które mnie nie zaproszono, jestem sprawiedliwy i miły. mam nadzieje że się nadaje :).  
11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak 

12. Jesteś świadom tego, że będziesz musiał pełnić obowiązki na trzech serwerach (trzech wersjach gry)? Oczywiście, że tak, mogę wziąć za nie odpowiedzialność.

WSPOMAGACZE KTÓRE ZNAM:

X-ray gdy cheat włączony, widzi sie wszystkie surowce, bo bloki zamieniają się w taką jakby,,szybe"

KillAura Gdy cheat włączony w pvp, Bijesz graczy nie normalnie, odwracasz się dziwnie, bijesz zza pleców itp.

scafold gdy cheat jest włączony, buduje się bardzo szybko biegnie się do przodu i buduje się bloki żeby nie spaść.

Jesus gdy cheat włączony można biegać po wodzie.

Boty: Gdy cheat włączony daje się botowi komendę, na np kopanie diamentów. Nazywa się nukker chyba

Fly: Gdy cheat włączony, lata się.

Antyknock: gdy cheat włączony jak gracz ciebie uderzy z mieczem z odrzutem, to nie odpycha się

speedhack : gdy cheat włączony mozesz sie poruszac nawet kilka razy szybciej

Spider: gdy cheat włączony można chodzić po ścianach jak pająk.

FastLadder: gdy cheat włączony szybciej wchodzimy po drabince

Criticals: gdy cheat włączony zadajemy krytyczne obrażenia nie skacząc tylko stojąc na ziemi

reach : gdy cheat włączony bijesz przeciwnika z ilu masz ustawione kratek wiecej niz normalnie

macro (wspomoagacz nie cheat) - samo ci klika ustawiona liczbe cps

NoBlind: Gdy cheat włączony nie działają na ciebie mikstury.

NoFall: Gdy cheat włączony dostajemy mniejsze obrażenia od upadku 

BetterNameTags: Gdy cheat włączony można zobaczyć ile dany gracz ma serduszek, lub jaką ma zbroję

JetPack: Gdy cheat włączony jak kliknie się spacje to lecimy do góry z obawą o upadek.

Edited by InoReki
zapomniałem napisać wspomagaczy
  • Lubię to! 2

40 minut temu, InoReki napisał:

NoFall: Gdy cheat włączony dostajemy mniejsze obrażenia od upadku 

Nie dostajemy w ogóle.

41 minut temu, InoReki napisał:

Wymagania najpierw czytaj.

45 minut temu, InoReki napisał:

Boty: Gdy cheat włączony daje się botowi komendę, na np kopanie diamentów. Nazywa się nukker chyba

Chyba baritone.

Zdania -

Cheaty +/- 

Jestem na NIE +

3. Wiek na +
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? na +
5. Masz mikrofon i TS3? na +
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? na +
7. Ile łącznie poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera (czas na trzech serwerach)? na +
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? okej
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? na +
11. Przeczytałeś/aś regulaminy? na +

12. Jesteś świadom tego, że będziesz musiał pełnić obowiązki na trzech serwerach (trzech wersjach gry)? na + 

wspomagacze na + 

wszystko bardzo dobrze napisane jestem na Tak

Nie ma sensu tracić czasu na tym umarłym serwerze zwanym crafted. Raczej musisz spełniać wymagania wiekowe, i dla twojego dobra radze Ci sie przyznać ile masz lat. Cheat'erzy, którzy nie zostali złapani - nadal są na PvP. Czyści gracze - miesiąc/2 bana, ewentualnie perm. Tak czy siak to wspominam tam większość złych chwili, ale no. Ja bym CI radził skupić sie na innych rzeczach, nie dziw sie jeżeli administracja nie przyjmie podania, skoro i tak będziesz ciągle w bazie swojej. Jeżeli chodzi o podanie to jestem na Nie, ale to tylko moje zdanie, które i tak nic nie znaczy w porównaniu do innych ekspertów tego forum i serwerka.

Edited by Kashimeikite

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy