Jump to content

[ODRZUCONE] [PODANIE] xMuffionex

xMuffionex

Recommended Posts

1. Nick: xMuffionex
2. Imię:  Kamil 
3. Wiek: 14
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl?  O ile mnie pamięć nie myli, pierwszy raz zagrałem w roku 2016/2017
5. Masz mikrofon i TS3?  Owszem, posiadam.
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Pełniłem funkcję pomocnika na największej polskiej sieci serwerów minigames, nazwy nie podam bo i tak zostanie ocenzurowana.
7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera?  W tygodniu, raczej od 2 godzin do 4-5. W weekendy 2 godzinki :D
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Owszem byłem karany na forum, za plagiat pod podaniem, jednak zrozumiałem swój błąd i naprawde bardzo przepraszam za to.
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?  Jestem bardzo miłą dla wszystkich osobą. Ogarniam rzeczy potrzebne do bycia Helperem itd. Jestem aktywny na ToxicOceanie więc mógłbym pomagać graczom. Jeżeli ktoś ma sprawę dotyczącą serwera, myślę, że szybko bym ją rozwiązał. Bardzo dobrze pracuje w grupie. Jestem bardzo sprawiedliwym, cierpliwym jak i spokojnym człowiekiem.  Kilkuletni staż na waszych serwerach, myślę że poszerza moje możliwości ;D. Podchodzę do tej rekrutacji bardzo poważnie i rzetelnie. Oczywiście, jeżeli dołączył bym do waszej ekipy razem ze sobą przyniósłbym:
- Większą aktywność,
- Jeszcze milszą atmosferę,
- Usprawnił bym prace serwerowe,
oraz wszystko czego potrzebujecie, żeby wam nie wciskać czegoś czego nie chcecie 
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Jestem Kamil, na co dzień prowadzę nie wielki kanał na youtubie 600 subskrybentow. Dużo czasu spędzam przy komputerze np. na pisaniu pluginów i skryptów do Minecrafta jednak nie mniej czasu spędzam ze znajomymi na dworze. Jeżdżę wyczynowo na BMX oraz rzadziej na hulajnodze. Zajmuje się programowaniem w językach takich jak: html, css,php, js, biblioteka discord.js do javascriptu, java, oraz ostatnio stworzyłem, z 4 osobami własną grę mobilną co pokazuje umiejętność pracowania w grupie. Jestem bardzo sprawiedliwym, cierpliwym jak i spokojnym człowiekiem.  Moja długa aktywność na waszych serwerach gry pozwala mi na długą pomoc użytkownikom. Podchodzę do tej rekrutacji bardzo poważnie i rzetelnie.

11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak.
12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera ToxicOcean, ale te poniżej są wymagane): -
/w ban - Blokuje dostep do wyspy podanemu graczowi.
- /w lider - Ustawia nowego lidera
- /w reset - Resetuje wyspe
- /w coop - Tryb współpracy z wyspą innego gracza (tylko dla vipów wzwyż)
- /w wartosc  - Pokazuje wartość podanego bloku (trzymanego w ręce)
- /w usun - Z tego co wiem, nie ma komendy /w usun
- /pomoc wymiana - Pokazuje informacje o wymianach (komendy i ogólne informacje)
- /pomoc tabliczki (dokładny opis) - Pokazują nam się trzy interaktywne wiadomości. Po kliknieciu w pierwszą wiadomość, ukarzą się nam informacje o tabliczkach, dzięki którym sprzedajemy przedmioty, po kliknieciu w drugą, informacje o tabliczkach dzięki którym skupujemy, a po kliknięciu w ostatnią wiadomość zostaniemy przeniesieni do poradnika.
- /w /wyspa - Teleportuje na wyspę/tworzy nową.
- /msg - Prywatna wiadomość z innym graczem.
- /itemdb - Pokazuje ID przedmiotu
- /w tp <nick> - Teleportuje na wyspe innego gracza (jeżeli ma tabliczke Witaj)
- /trade <nick>  - Pozwala na bezpieczną wymiane z innym graczem.
- /w biom - Zmienia biom wyspy
/w druzyna - Pokazuje osoby w teamie wyspy.
- /spawn - Teleportuje na spawn
- /skup - Teleportuje do skupu
- /sklep - Teleportuje do sklepu

- /pomoc dropy (dokładny opis) - Pokazuje się nam informacja o dropach dla konkretnego levela wyspy.

Myślę że tyle komend wystarczy, reszta jest dostępna pod /pomoc, gdzie zawsze można zajrzeć.
Mam nadzieję, że zobaczymy się w ekipie :D

Edited by Kasistar
dodałem kilka komend

A więc tak, zacznę może od tego, że nie kojarzę i nigdy nie widziałam cię na ToxicOcean, w związku z czym trudno mi określić czy pomagasz, jak się zachowujesz i jaką masz znajomość tego trybu. Podanie samo w sobie dość dobre, estetyczne, ale plagiat pod podaniem no to tak, meh. Z zdaniami się nie postarałeś, są w większości krótkie i mało rozbudowane. Komendy wypisałeś tylko te wymagane, jest ich bardzo mało, a wytłumaczenie, że większość komend jest pod /pomoc, nie jest równoznaczne z samodzielnie rozpisaniem ich. 
Osobiście jestem na nie.

Siema

Podanie nieestetyczne, mam wrazenie ze napisales je na szybko. Bledow ortograficznych sie nie dopatrzylem, co idzie rzecz jasna na plus. Ze zdaniami mogles sie bardziej postarac, aczkolwiek bardzo tragiczne nie sa. Komend mogles dopisac wiecej i je dokladniej opisac. 

W dniu 3.03.2021 o 12:07, xMuffionex napisał:

- /w usun - Z tego co wiem, nie ma komendy /w usun

Jak piszesz podanie, musisz pokazac ze masz duza wiedze na temat serwera. A slowa "Z tego co wiem" pokazuja, ze jestes raczej niepewny w tej kwestii. 

Myślę że tyle komend wystarczy, reszta jest dostępna pod /pomoc, gdzie zawsze można zajrzeć.

Jesli chcesz sie dostac, powinienes pokazac jak najwiecej wiedzy i doswiadczenia, a wytlumaczeniem ze wszystkie komendy sa pod komenda /pomoc tylko pokazujesz, ze albo tych komend nie znasz, albo ci sie ich zwyczajnie nie chcialo wypisywac.

Jestem oczywiscie na nie.

Powodzenia.

Wiek git

Zdania są pomieszane. Interpunkcja u Ciebie jest średnia 

Komendy. Są w nich błędy 

Myślę że tyle komend wystarczy, reszta jest dostępna pod /pomoc,

Fajnie, tylko ty masz je znać, a nie używać tej komendy, kiedy ktoś ma pytanie. 

Kary na minus

jestem neutralny, powodzenia. 

• Super 1

• Kasistar changed the title to [PODANIE] xMuffionex
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy