Jump to content

sklep survival extreme 1.15.2

FILIIPOST
Go to solution Solved by dircioch,

Recommended Posts

mam pytanie odnoszace sie do sklepiku survival extreme 1.15.2: ten mystery box za 5 zyta to jak to kupie to dostane klucz i bede musial byc na spawnie zeby otworzyc? bo ja jestem 10 tysiecy kratek od spawnu wiec nie bede chcial taki kawal chodzic
i drugie pytanie: Vip na edycje to znaczy ze jak kupie do 1.15.2 tego vipa to on jest na zawsze ale tylko w wersji 1.15.2? bo już kiedyś kupiłem Vipa na wersje 1.15.2 i nie wiem czy sie cos stalo że zniknął czy co sie stało (Po kupnie Vipa zmienialem nick to możliwe że to dlatego nie mam juz Vipa lub to te edycje)

• Solution

Jeśli chodzi o MysteryBoxy, wygląda to tak, że musisz być w strefie budowania aby je postawić i zebrać z nich przedmioty.

Natomiast VIP:

VIP trwa całą edycję, czyli po zakupie będziesz posiadał tą rangę aż do czasu zakończenia edycji (na razie zakończenie nie jest planowane).

Nowy nick = nowe konto, dlatego nie posiadasz na grze swojej rangi, aby ją odzyskać powinieneś napisać do Administratora w prywatnej wiadomości na forum, podaj tam swój nick oraz szczegółowo opisz sprawę, jeśli nie wiesz jak to uczynić kliknij tutaj.

Pamiętaj również o zgłoszeniu zmiany swojego nicku w tym dziale klik

Edited by dircioch

1 godzinę temu, FILIIPOST napisał:

to jak to kupie to dostane klucz i bede musial byc na spawnie zeby otworzyc?

Dostaniesz skrzynkę. Będziesz mógł/ogła to postawić dopiero 200 kratek od spawna.

Vip na edycje to znaczy ze jak kupie do 1.15.2 tego vipa to on jest na zawsze ale tylko w wersji 1.15.2?

Vipa musisz kupić na dany czas i będzie tylko na tej wersji na jaką kupiłeś/aś. 

(Po kupnie Vipa zmienialem nick to możliwe że to dlatego nie mam juz Vipa lub to te edycje)

Zakupy robione są na nick. Napisz prośbę o zatwierdzenie zmiany nicku w tym dziale [Klik]| Po zaakceptowaniu przeniosą ci vipa ale po odrzuceniu będziesz musiał/a zostać przy starym.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy