Jump to content

[ODRZUCONE] [unban] prośba o un bana katarzynat1 /karixQ

karixQQ

Recommended Posts

1. Twój nick:karixQ/katarzynat1
2. Nick osoby, która Cię zbanowała:Rommel_
3. Długość bana:permban
4. Data nadania bana:2021-09-16
5. Wyjaśnienie:dostałem un bana na crafted ponieważ używałem wspomagaczy i używałem Multikonta
6. Dlaczego chcesz dostać unbana?ponieważ gram na craftedzie od początku 1.14.4 najpierw miałem przygodę z kolegami robiliśmy baze gadaliśmy na discordzie az pojawiło się 1.15.2 znalazłem nowych kolegów pokłóciłem się z innymi aż pojawiło się 1.16.4 zaczęła się nowa historia tak jak w poprzednich ale anty czit nie nadążał aż w krotce pół server zaczęło czitowac ludzie na chest ESP niszyli mi baze i zabijali z setem 4/3/1 itp. Aż podałem się emocja kolega pomogl mi zainstalować inertia client i zaczołem czitowac czitujesz i zrobiłem pare mk i przekładałem itemy i stało się dostałem bana ale chciał bym naprawić swoje błędy porozdawać połowę moich rzeczy i zacząć od nowa ale bez czitowania dlatego przepraszam cię rommel i cała administrację crafteda o problem przepraszam 🙏 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy