Jump to content

[ODRZUCONE] Administrator z bolem dupy

Guest ZombieDexter

Recommended Posts

Guest ZombieDexter

Witam dzis okolo godziny 18 zapytalem na chat czy mg polaczyc dzialke z kolega pewien gracz odpisal ze nie i mnie odrazil poczym tez go obrazilem ale no coz  Dekmio_xD musial mi dac mute na 10min  za to ze typ mnie zaczal wyzywac a ja go obrazilem obojgu nam sie mut nalezal ale mu dluszy ale co? zaden z administratorow nawet dupska nie ruszyl zeby go zmutowac po 10minutach dostalem unmute i napisalem do dekmio czy jak mu tam o tak : Debilu uzyj mozgu chyba ze go nie masz ktozaczal? nie wyzywal bym go gdyby mnie 1 nie obrazil mu sie nalezal tak samo mut jak mi i potem to juz normalnie pisalem ale n a koniec napisalem ze albo mu da jeszcze mute albo leci na jebane forum (nie napisze calego bo nie pamietam co tam pisalo bo mnie kicklo za afka) niestety mnei ponioslo bo administracja do tej pory gowno zrobila w sprawie ale co po tej wiad dekmio czy jak mu tam dostal bolu dupy i mi dal mute na 1h za obraze XDDD slowo : Debil mocna obraza niezle a i pisze na zlej kategori bo tamte cos nie dzialaja (Mam nadzieje ze typ zostanie ukarany a ja odmutowany bo nie da sie wytrzymac gdy tacy administratorzy w poblizu pinuja...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy