Jump to content

[PRZYJĘTE] [Dzielenie IP] CripoGames854 - Wolfyxon

Wolfyxon

Recommended Posts

W miarę możliwości proszę o szybką odpowiedź bo jutro (czyli za 24h) mogę nie mieć czasu

1. Twój nick: CripoGames854

2. Liczba osób z którymi dzielisz IP: 1 - człowiek

3. Nicki osób z którymi dzielisz IP: Wolfyxon

4. Dodatkowe informacje: Wolfyxon to mój nowy nick, jescze go nie zmieniłem bo wolę mieć pewność że wszystko zostanie przeniesione.

[Info dot. Creative]

Pieniądze i enderchest przeniosę sobie sam i dodam na wszelki wypadek siebie na swoje działki przed zmianą nicku.
WAŻNA UWAGA:
Mam 4 działki więc proszę o przeniesienie ich wszystkich bo kiedyś miałem SuperVipa więc nie mogę zmienić właściciela na osobe bez svipa ALE proszę róbcie do po kolei bo nie chcę mieć pomieszanych działek. O to kolejność:

/d tp CripoGames854:1

/d tp CripoGames854:2

/d tp CripoGames854:3 (UWAGA: na niej ma ban każdy gracz a nie moge tego wyłączyć. Mam nadzieje że to nie problem)

/d tp CripoGames854:4

I jeśli to możliwe proszę o przeniesienie moich gadzetów bo są fajne :)

[Info dot. survival extreme]

Na survivalach wszystko sobie sam poprzenoszę

EDIT: Pisałem do Virlaen o przenoszeniu działek bo podobno do niego mam się zgłosić

Edited by CripoGames854

Zgodnie z regulaminem:

§1.9 W przypadku zmiany nicku użytkownik ma 48 godzin od przyjęcia zgłoszenia na przeniesienie przedmiotów na nowe konto. Jeżeli po tym czasie stare konto będzie aktywne może zostać zablokowane i administracja nie ponosi odpowiedzialności za utracone w ten sposób przedmioty.
Jeśli chodzi o przenoszenie tych rzeczy to musisz się dogadać z Adminem w wiadomości prywatnej na forum.

Gadżetów nie przenosimy.

• Lubię to! 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy