Jump to content

[ODRZUCONE] [unBan] Nominax

Nominax

Recommended Posts

Mój nick to Nominax zbanował/a mnie Jukka ban trwa 15 dni bana dostałem 17.09.2021 koło 22. Dostałem bana z powodu niedozwolonych modyfikacji nie wiem czemu bo ja wtedy kopałem i to chyba jakieś nieporozumienie. Chciałbym dostać unbana ponieważ gram dużo na tym serwerze fajnie się gra i nie chce żeby mi się svip zmarnował.

Edited by Nominax

• Nominax changed the title to [unBan] Nominax

Regulamin jasno mówi: §3.13 Zakaz używania wspomagaczy (cheatów/skryptów itp.) ułatwiających rozgrywkę i psujących ją innym oraz nakłaniania do ich używania.
Pytałam wielokrotnie na /msg czy jesteś ale nie odpisywałeś, oraz po przeteleportowaniu Ciebie w inne miejsce równo co 3 kratki przesuwałeś się w obie strony jednocześnie kopiąc i nie reagując. Dodatkowo bany czasowe nie podlegają apelacji i musisz odczekać pełen wymiar kary.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy