Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] xFaVer_

vUnknown_

Recommended Posts

1. Nick: xFaVer_

2. Imię: Kamil

3. Wiek: 14 lat

4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? Zacząłem okolo 2019 roku i gram do dziś ;)

5. Masz mikrofon i TS3? Tak

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Na własnym serwerze byłem administratorem

7. Ile łącznie poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera (czas na trzech serwerach)? Ogólnie to ja bardzo dużo spędzam czasu przed komputerem i gram przeważnie w mc i myślę że tak łącznie z 2h na jednym trybie dziennie 

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Miałem kilka razy muty i miałem raz perma za ( cheaty ) ale to nie byly cheaty tylko NIBY widzenie enchantów na secie , txt był fajny więc go pobrałem , nie uzywalem go w złych celach , a gdy dostalem bana to zrozumialem za co dostalem więc usunąłem txt 

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Bardzo duzo gram w mc , szczególnie na crafted , gram jak wspominałem od 2019 , znam ludzi , graczy , administratorów. W Minecraft gram od wersji 1.11 , od małego w to grałem. Lubię pomagać , nawet szybko na klawiaturze pisze więc mógłbym szybko odpisać na pytania.  Ogólnie jestem opanowany , kulturalny i pomocny. Jak zaczynałem grać na 1.14 to ludziom pomagałem na spawn. 

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Witam , nazywam się Kamil mam 14 lat , interesuję się komputerami i dużo gram w gry. W wolnym czasie gram na crafted i naprawdę to jest jedyny mój ulubiony serwer na jakim gram. Lubię jeździć na rowerze , grać z kolegami w piłkę. Oprócz mc gram jeszcze w LOL , CS , VALORANT i różne gierki. Jestem miły i cierpliwy. Po 8 klasie jeszcze nie wiem gdzie dokładniej chce iść ale myśle ze właśnie cos związanego z komputerami.

11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak , nawet kilka razy.

12. Jesteś świadom tego, że będziesz musiał pełnić obowiązki na trzech serwerach (trzech wersjach gry)? Tak , jestem tego świadomy i nawet gotowy.

Myśle ze cheatów nie musze wypisywać ani komend bo i tak większość ludzi pomyśli ze KOPIUJ , WKLEJ.

Dziękuję i oczekuję  pozytywnego rozpatrzenia ;) pozdrawiam. 

Edited by xFaVer
  • Lubię to! 1
  • Super 1

W twoim podaniu widzę sporo błędów interpunkcyjny oraz w niektórych zdaniach brakuje polskich znaków. Wielkim minusem jest to, że nie wypisałeś komend tak samo, jak cheatów. Mimo to jestem na neutral z lekkim pochyleniem na nie. Życzę Powodzwonka!!<33

Edited by Pijana_Mucha
Poprawiłam literówkę
  • Super 2

W dniu 18.09.2021 o 13:57, xFaVer napisał:

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?
a Ja naliczyłem tylko 3

Lubię jeździć na rowerze , grać z kolegami w piłkę.

To nie jest rozbudowane zdanie

ale to nie byly cheaty tylko NIBY widzenie enchantów na secie

no, czyli cheaty

Myśle ze cheatów nie musze wypisywać ani komend bo i tak większość ludzi pomyśli ze KOPIUJ , WKLEJ.

Jestem na nie

• Przykro mi 1

W dniu 18.09.2021 o 22:55, tymborek121 napisał:

Był ban taki jak mój i mi za to nie przyjęli więc na NIE

Skąd wiesz, że akurat za bana Ci nie przyjęli?

A wracając do podania to ogólne powody wyżej. Moim zdaniem Nie jesteś kompetentą osobą do pełnienia tej roli. 
Jestem na nie.

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy