Jump to content

[ODRZUCONE] [PODANIE] POLIK_YOUTUBE

POLIK_YOUTUBE

Recommended Posts

1. Nick: Mc: PieTer_KC Forum: POLIK_YOUTUBE

2. Imię: Piotr

3. Wiek: 12

4. Od kiedy grasz na Crafted.pl?: od roku 

5. Masz mikrofon i TS3?: Tak, mam

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję?: Tak, buduję na innym serwerze minecraft

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na budowanie (jeśli będzie potrzeba wybudowania czegoś)?: Zależy od dnia, około 2-4h

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?: nie

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?:  Jestem starym graczem. Mam doświadczenie, gdyż budowaniem zajmuję się na innym serwerze, (300/400osób on-line) a także, buduje już około 3 lata  Jestem też miły dla graczy i administracji. Nie przeklinam nie i wyzywam graczy, i zawsze każdemu pomogę . Myślę, że jestem dobrym kandydatem na Budowniczego.

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Mam na imię Piotr, mieszkam w województwie śląskim. Interesuję się nagrywaniem filmów na YouTube, i językiem angielskim. Jestem wstydliwy, pomocny, i troskliwy. Często realizuje różne projekty budowlane (jestem w trakcie 1 ogromnego projektu). Poza szkołą i zainteresowaniami Chodzę do drużyny piłkarskiej, a także do MDP (młodzieżowej drużyny pożarniczej).

11. Przeczytałeś/aś regulaminy?: Większość (czasami sobie powtarzam)

12. Screeny/film swojej działki/wyspy z Crafted.pl (którą ty budowałeś/aś): Miałem wyspę, ale zresetowałem

13. Screeny budowli, które wybudowałeś/aś (pochwal się, jak budujesz): W załączniku

14. W jakim stylu najczęściej budujesz?: Staromodnym/nowoczesnym

Zrzut ekranu (128).png

Zrzut ekranu (143).png

Zrzut ekranu (225).png

Zrzut ekranu (240).png

Zrzut ekranu (247).png

19 godzin temu, POLIK_YOUTUBE napisał:

1. Nick: Mc: PieTer_KC Forum: POLIK_YOUTUBE

Po co piszesz nick na forum? Przecież obok pisze jaki masz nick.

Budowle średnie.

Na nie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy