Jump to content

Jak zmienić konto microsoft przypisane do minecrafta?

Jablonek
Go to solution Solved by Rev,

Recommended Posts

3 minuty temu, dircioch napisał:

Tak zwana migracja konta jest przeprowadzana falowo, co jakiś czas pewna grupa osób otrzymuje prośby (widoczne w launcherze) o przeniesienie konta na Microsoft.

Tylko że ja to zrobiłem podałem swoje konto microsoft ale chce je teraz zmienić na inne konto też microsoft. 

• Solution
18 godzin temu, Jablonek napisał:

Tylko że ja to zrobiłem podałem swoje konto microsoft ale chce je teraz zmienić na inne konto też microsoft. 

Przenoszone są konta Mojang. Docelowo osoby, które je posiadają, mają mieć zamiast tego konto Microsoft, a przynajmniej tak to rozumiem. Skoro masz konta Microsoft, to migracja Cię nie dotyczy.

Z tego co rozumiem, masz dwa konta microsoft i chcesz przypisać grę do innego konta - szczerze mówiąc, nie wiem, czy to możliwe, na pewno możesz zmienić podane informacje - nr telefonu, email i takie tam. Jeśli dobrze rozumiem problem, napisz, to postaram się pomóc.

Edited by Rev
  • Super 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy