Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] olwq

olwq

Recommended Posts

1. Nick: olwq

2. Imię: Oliwier
3. Wiek: 16 lat
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? 1 miesiac
5. Masz mikrofon i TS3?: Tak 
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję?: Nie
7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera?: 3 do 4 godzin
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?:  2 razy mute dostalem
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?: Jestem aktywny na sky chce pomagac innym i lubie pomagac. Znam sie na zasadach co mozna a czego nie. Jak jest jakis problem z kims albo u kogos jestem neutralny. Jestem prawie nacodzien na sky i jestem tak dlugo jak tylko moge byc.
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Mam na imie Oliwier od 9 lat nie mieszkam w Polsce. W minecrafta gram 3 lata. Lubie komendy minecraft i tez pluginy. Interesuje sie informatyka. Jak mam czas to bawie sie redstonem i robie male ale tez duze mechanizmy ale nie zawsze to wychodzi.
11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak
12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera SkyBlock, ale te poniżej są wymagane):
- /w usun: nie ma tej komendy jest tylko reset wyspt /w reset
- /w zapros nick: zaprasza dana osobe do dolaczenia do naszej wyspy
- /w coop nick: daje tymczasowe dodanie do wyspy
- /report: doklana informacja to jest /report nick powod reportuje danego gracza
- /w wykop nick: wykopuje danego gracza z wyspy
- /skup (dokładna informacja): otwiera skup i tam mozna sprzedac surowce.

Komendy wyspy:

-/w: Teleportuje nas na nasza wyspe

-/w tp nick: Teleportuje nas na wyspe osoby ktorej nick wpiszemy oraz ktora ma tabliczke [Witaj].

-/w akceptuj: Akceptujemy wyslane przez kogos zaproszenie do dolaczenia do jego wyspy.

-/w poziom: Pokazuje aktualny poziom naszej wyspy ilosc punktow ktorych brakuje nam do nastepnego poziomu oraz ilosc smierci.

-/w ban nick: Dany gracz zostaje przez nas zbanowany i nie moze wejsc na nasza wyspe.

-/w unban nick: Odblokowuje zbanowanego wczesniej gracza na naszej wyspie.

-/w zbanowani: Pokazuje na czacie liste osob zbanowanych na naszej wyspie.

-/w wyrzuć nick: Wyrzuca z naszej wyspy dodanego wczesniej gracza.

-/w drużyna: Wyswietla osoby ktore dodane sa do naszej wyspy.

-/w oceń (1-5): Ocenia wyspe na ktorej sie znajdujemy.

-/w ulepsz: Wyskakuje okno gdzie możemy ulepszyć naszą wyspe

-/w biom: Mozna zmienic biom wyspy

-/w zablokuj: Blokuje badz odblokowuje naszą wyspe dla odwiedzajacych.

-/w chat: Po wpisaniu tej komendy piszemy na czacie druzynowym. Nasze wiadomości widza tylko osoby ktore sa z nami na ten samej wyspie.

-/w wartosc: Pokazuje wartosc bloku który aktualnie trzymamy w lapce.

-/w menu: Otwiera menu naszej wyspy.

-/w top: Pokazuje 10 najlepszych wysp na serwerze

Edited by olwq

25 minut temu, olwq napisał:

5. Masz mikrofon i TS3?: Nie

Niestety ale musisz mieć TS3 bo 2 etapu rekrutacji nie będziesz mógł przejść.

27 minut temu, olwq napisał:

19. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?: Jestem aktywny na sky chce pomagac innym i lubie pomagac. Znam sie na zasadach co mozna a czego nie. Jak jest jakis problem z kims albo u kogos jestem neutralny. Jestem prawie nacodzien na sky i jestem tak dlugo jak tylko moge byc.

Nie musisz być helperem żeby pomagać.

Jestem na NIE.

A i gdzie są kropki i przecinki?

• olwq changed the title to [Podanie] olwq
  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy