Jump to content

[ODRZUCONE] Podanie miloszpolyt

miszpol

Recommended Posts

1. Nick:miloszpolyt
2. Imię:Miłosz
3. Wiek:15
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? od około roku
5. Masz mikrofon i TS3? tak
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? na innych serwerach
7. Ile łącznie poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera (czas na trzech serwerach)? gram dużo więc nawet 10h
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? raczej nie
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? pomogę w banowaniu cheaterów. nie oszukiwałam nigdy innych graczy w wymianach itp, znam się na pluginach i minecraft. jak są konflikty to staram się zrobić tak by nikt nie ucierpiał
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Mam na imię Miłosz, mam 15 lat. interesuje się programowaniem, w wolnym czasie lubię grać w minecraft. jestem aktywny i zawsze mogę pomóc. postaram się zrobię wszystko by zostać helperem na tym serwerze. Było by mi bardzo miło jak to propozycja zostałaby przyjęta.
11. Przeczytałeś/aś regulaminy? oczywiście

12. Jesteś świadom tego, że będziesz musiał pełnić obowiązki na trzech serwerach (trzech wersjach gry)? tak z chęcią

PS: chciałbym mieć helpera na koncie: miloszpolyt bo jest kontem premium, przed zakupieniem gry gram na tym serwerze pod nickiem miszop, bo to moje konto na którym grałem przed zakupem gry. Ale zamierzam zmienić konto na miloszpolyt, proszę nie zbanujcie mnie za multikonta bo tylko zakupiłem grę. Na serwerze gram z około rok.

• Super 2

1. Brak wystarczającej ilości wątków na Forum.

2. Estetyka podania na -, trudno się czyta.

3. Brak znaków interpunkcyjnych, a zdanie zaczyna się wielką literą.

4. W punkcie 7 jak i 8 zdania nie są rozbudowane.

5.

W dniu 22.09.2021 o 15:47, miszpol napisał:

PS: chciałbym mieć helpera na koncie: miloszpolyt bo jest kontem premium, przed zakupieniem gry gram na tym serwerze pod nickiem miszop, bo to moje konto na którym grałem przed zakupem gry. Ale zamierzam zmienić konto na miloszpolyt, proszę nie zbanujcie mnie za multikonta bo tylko zakupiłem grę. Na serwerze gram z około rok.

Offtopic. Wystarczyło napisać prośbę o dzielenieIp i wiadomość do Admina.

Zdecydowanie na NIE

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy