Jump to content

[PRZYJĘTE] [Dzielenie IP] Strazpozarna

SPOCONYMAKA1337
Message added by Qubi,

Poprawiłem tytuł wątku na zgodny z regulaminem działu:

§1.4 Tytuł wątku musi wyglądać następująco: [Dzielenie IP] Twój Nick

(Nick przeniosłem z profilu użytkownika)

Recommended Posts

1. Twój nick:Strazpozarna albo spoconymaka1337
2. Liczba osób z którymi dzielisz IP:2
3. Nicki osób z którymi dzielisz IP:Strazpozarna , Zoo133769
4. Dodatkowe informacje (opisz sytuację - wyjaśnij kim są osoby, z którymi dzielisz IP):poprostu to mój brat mozecie zwerifikowac mozemy powiedziec tak optagon zweryfikuje

ale teraz serio

mój brat nie wie kto to episek ale jak powiedzial ze jakis vermount sie do niego tepnol i powiedzial ze kurde czy zna episeka to mu wyjasnilem

Edit.: nie bendzie mnie przez 2 dni :p

Edited by Rev
  • Haha 5
By Rev,

Dodałam do postu treść komentarza poniżej. Następnym razem edytuj post.

• Qubi changed the title to [Dzielenie IP] EpisekYT
  • SPOCONYMAKA1337 changed the title to [Dzielenie IP] Strazpozarna
  • Junior Admin [BPVP]

Masz 24 godziny na zgłoszenie się do mnie w wiadomości prywatnej na forum (jak nie wiesz jak to zrobić to tutaj zostawiam poradnik https://crafted.pl/topic/20747-jak-napisać-prywatną-wiadomość-na-forum/) w celu ustalenia terminu weryfikacji głosowej, która odbędzie się na serwerowym TeamSpeaku (ts.crafted.pl). Musicie się na niej pojawić oboje, najlepiej każdy na osobnym koncie. Do momentu weryfikacji konto brata

zostaje zbanowane. Jeśli weryfikacja przebiegnie pomyślnie, ban zostanie oczywiście zdjęty. Jeśli się nie zgłosisz w przeciągu 24h dzielenie zostanie odrzucone.
Wszelkie próby oszustwa będą karane.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy