Jump to content

[PRZYJĘTE] [DzielenieIP] KrystiaeiQR

KrystiaeiQR

Recommended Posts

1. Stary: Krystian200707 nowy: KrystiaeiQR

2. 1

3. KrystiaeiQR

4. 3mies temu pisałem że zmieniłem nick i chcę przenieść rzeczy ale jak się logowałem to było: "błędne hasło" (nwm czy to przez to że się logowalem przez nowy nick na konto z starym nickiem) więc odpuściłem, teraz wracam i będę chyba grał od 0 (bo nic nie mam) i piszę to żeby później nie dostać bana (bo pytałem 2 adminów w Freebuildzie i napisali żebym napisał) [i jakby można było to żebym dostał ownera na mojej działce FreeBuild, jak nie to zrozumiem]

Pozdrawiam

Zgodnie z regulaminem:
§1.9 W przypadku zmiany nicku użytkownik ma 48 godzin od przyjęcia zgłoszenia na przeniesienie przedmiotów na nowe konto. Jeżeli po tym czasie stare konto będzie aktywne może zostać zablokowane i administracja nie ponosi odpowiedzialności za utracone w ten sposób przedmioty. Działkę musisz sobie przenieść samodzielnie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy