Jump to content

[ODRZUCONE] [podanie] Iwo2009L

Iwo2009L

Recommended Posts

1. Nick: Iwo2009L

2. Imię: Iwo
3. Wiek: 13
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl?  na tym koncie gram od 2 tyg mniej więcej ale kiedyś grałem na koncie simplay02 ale dostałem tam bana permanentnego za to że koledzy mi się włamali i wyzywali administrację.
5. Masz mikrofon i TS3? tak
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? nie
7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? 3/4h
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? nie poza tym że dostałem bana przez kolegów 
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? jestem aktywny na serwerze, znam wszystkie komendy. Lubię czytać chat. Lubię pomagać nowym graczom, udzielać się w czacie. jestem ogarnięty szybko czytam i piszę. mam wiele czasu na granie na serwerze  
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Jestem Iwo mam 13 lat lubię grać w mc i inne gry. Interesuje się informatyką, czytam książki. Uprawiam kilka sportów np. Tenis ziemny, tenis stołowy. Siedzę dużo na dc i rozmawiam ze znajomymi. jestem w ósmej klasie podstawówki w Złotokłosie.  
11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak
12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera SkyBlock, ale te poniżej są wymagane):
- /w usun: Nie ma takiej komendy można za to zresetować wyspę. 
- /w zapros nick: zapraszam osobę do dołączenia na wyspę 
- /w coop nick: przyznaje danemu graczowi pełne uprawnienia do naszej wyspy do czasu aż wyjdziemy z serwera
- /report: wysłane do administracji skargi na gracza 
- /w wykop nick: wyrzucenie gracza z wyspy 
- /skup możemy tam sprzedać itemy 

Edited by Iwo2009L

Na początku pomińmy fakt 2009 w Twoim nicku, być może przypadkowe liczby. 

18 godzin temu, Iwo2009L napisał:

4. Od kiedy grasz na Crafted.pl?  na tym koncie gram od 2 tyg mniej więcej ale kiedyś grałem na koncie simplay02 ale dostałem tam bana permanentnego za to że koledzy mi się włamali i wyzywali administrację.

Zdanie rozpoczyna się wielką lub jak kto woli, dużą literą, stawia się przecinki w odpowiednich miejscach i kończy kropką. Jak Ci się włamali to może pora ustawić silniejsze hasło? Chyba że już to zmieniłeś z 12345 na Iwuś2009.

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? nie poza tym że dostałem bana przez kolegów 
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? jestem aktywny na serwerze, znam wszystkie komendy. Lubię czytać chat. Lubię pomagać nowym graczom, udzielać się w czacie. jestem ogarnięty szybko czytam i piszę. mam wiele czasu na granie na serwerze  

To jest układanie rozbudowanych zdań w klasach 1-3 szkoły podstawowej. Przypominam, że piszesz podanie na helpera.

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Jestem Iwo mam 13 lat lubię grać w mc i inne gry. Interesuje się informatyką, czytam książki. Uprawiam kilka sportów np. Tenis ziemny, tenis stołowy. Siedzę dużo na dc i rozmawiam ze znajomymi. jestem w ósmej klasie podstawówki w Złotokłosie.  

Tutaj chyba też nie muszę nic pisać, prawda?

12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera SkyBlock, ale te poniżej są wymagane):
- /w usun: Nie ma takiej komendy można za to zresetować wyspę. 
- /w zapros nick: zapraszam osobę do dołączenia na wyspę 
- /w coop nick: przyznaje danemu graczowi pełne uprawnienia do naszej wyspy do czasu aż wyjdziemy z serwera
- /report: wysłane do administracji skargi na gracza 
- /w wykop nick: wyrzucenie gracza z wyspy 
- /skup możemy tam sprzedać itemy 

Tragedia, wymieniłeś tylko wymagane komendy, nic nie dodałeś od siebie.

Estetyka podania jest na równym poziomie, co układanie zdań lub komendy, wali w oczy i nie da się tego czytać. Jak napisałem wyżej, zignorujmy fakt 2009 w Twoim nicku, chociaż dopisanie do tego wiek 13 lat wzbudza kontrowersje, zwłaszcza, że w profilu widnieje liczba 2000. Bez większego rozpisywania się, jestem na nie.

• Lubię to! 1

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy