Jump to content

[ODRZUCONE] [podanie] PlayerGoat

Guest PlayerGoat

Recommended Posts

Guest PlayerGoat

1 .Nick: PlayerGoat
2. Imię: Michał
3. Wiek: 13
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? Gram od początku grudnia 2020r. (moje konto na forum zostało założone trochę później)
5. Masz mikrofon i TS3? Tak, posiadam te obydwie rzeczy. Mam również aplikację discord.
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Owszem, pełniłem funkcję helpera, a potem moderatora na niezbyt znanym i aktywnym serwerze.
7. Ile łącznie poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera (czas na trzech serwerach)? Poświęcałbym ok.  3-4 godziny dziennie, a w weekendy 4-6 godzin.
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Tak, niestety miałem bana za kopiowanie itemów na FreeBuild. Otrzymałem również 2 bany jednodniowe za zabijanie na mapie surowcowej oraz kilka wyciszeń, także na trybie FreeBuild. Dostałem też kilka punktów na forum, ale z czasem zrozumiałem, że źle postąpiłem i żałuję swojego zachowania.
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Myślę, że jestem idealnym kandydatem, ponieważ znam wiele cheatów i umiem je rozpoznawać. Jestem często aktywny, na 3 trybach surviwalu i z chęcią pomagam wszystkim graczom. Mam dobrą znajomość interpunkcji, ortografii, a także potrafię rozbudowywać swoje wypowiedzi. Jestem spokojny i cierpliwy, przez co trudno mnie wyprowadzić z równowagi. Szybko, a zarazem  dobrze się uczę, więc nie ma u mnie problemów z nauczeniem się np. regulaminu, komend lub cheatów. Ze starannością wypełniam wszystkie swoje obowiązki, tak aby wszystko było zrobione idealnie. Odnoszę się do wszystkich z szacunkiem i nikogo nie obrażam. Jestem także często aktywny na forum, discordzie i TeamSpeaku serwera. Potrafię efektywnie pracować w grupach i łatwo dogadywać się z innymi. Dodatkowo, dosyć szybko kończę lekcję, przez co mam możliwość szybkiego wejścia na serwer i bycia gotowym do pełnienia swoich obowiązków.
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Na imię mi Michał i mam 13 lat. Mieszkam w niewielkiej wiosce, położonej bardzo blisko lasu, co wg. mnie jest fajne, ponieważ  miło jest czasami pospacerować w tak spokojnym miejscu. Na co dzień uczęszczam do szkoły podstawowej im. Orła Białego w dolnym śląsku. Po ukończeniu szkoły podstawowej chciałbym udać się na kierunek biologiczno-chemiczny, ponieważ są, to moje dwa ulubione przedmioty szkolne. Moimi zainteresowaniami są głównie czytelnictwo, jazda na rowerze, spotykanie się z przyjaciółmi oraz granie w gry komputerowe. Bardzo lubię, również śpiewać, gdyż bardzo mnie to relaksuje, a 2 lata temu udało mi się nawet znaleźć w podium konkursu śpiewu, co jest dla mnie ogromnym osiągnięciem. Mam kotkę Pusię oraz psa, który wabi się Śnieżek i wprost kocham się z nimi bawić. Moim najulubieńszym sportem jest koszykówka, a gram w nią często na lekcjach wychowania fizycznego. Nie ukrywam, że lubię także siatkówkę i tenisa stołowego. Mym ulubionym daniem są zdecydowanie pierogi, ale uwielbiam też pizzę cztery sery.
11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Oczywiście, że tak.
12. Jesteś świadom tego, że będziesz musiał pełnić obowiązki na trzech serwerach (trzech wersjach gry)? Tak, jestem w pełni tego świadom.

Niektóre cheaty:
-xRay- Pozwala zobaczyć rudy, skrzynki itp. przez inne bloki.
-Fly- Ten cheat umożliwia latanie.
-Kill aura- Cheat pozwalający atakowanie z większej ilości kratek.
-AntiCactus- Nie otrzymujemy obrażeń od zbliżenia się do kaktusa.
-Regen- Nasze życie znacznie szybciej się regeneruje.
-Spider- Możemy wspinać się po ścianach.
-Panic- Wszystkie włączone cheaty, natychmiastowo zostają wyłączone.
-FightBot- Wszyscy gracze i moby wokoło otrzymują obrażenia.
-Criticals- Zwiększenie zadawanych obrażeń.
-AntiAfk- Co kilka sekund postać porusza się, aby uniknąć wyrzucenia.
-AntyKnock- Odrzut na nas nie działa.
-Jesus- Pozwala nam chodzić po wodzie.
-TriggerBot- Automatyczne atakowanie gracza lub moba, na którego spojrzymy.
-SpeedChack- O wiele szybsze bieganie.
-BoatFly- Możliwość latania w łódce.
-AutoFish- Automatyczne łowienie.
-FullBright- Widzenie w ciemności.

Komendy graczy oraz vipów:
-/kit gracz- Dostajemy klucz do specjalnej skrzyni, która po otwarciu wylosuje nam jakiś przedmiot. (można używać co 3 dni i tylko na spawnie)
-/kit rekompensata- Dostajemy klucz do skrzyni gracza oraz osiem sztuk chleba. (tylko na wersji 1.14, można go użyć jednokrotnie i jedynie na spawnie)

-/kit vip- Losowanie przedmiotu. (dostępny raz na dobę, a odebrać go mogą jedynie vipy i vipy+)
-/pomocrozdzki- pomoc dot. różdżek. (jedynie na 1.15 i 1.16)
-/pomoc- Informacje dot. danego trybu.
-/hub- Teleportacja do lobby crafted.pl.
-/odbierz- Odbiera wszystkie dostępne zestawy.
-/admin (treść)- Wysyła wiadomość do admina.
-/krzyk (treść)- Wysyła wiadomość widoczną dla wszystkich graczy.  (gracz może używać, co 3 godziny, vip- 30 minut, a vip+- 15 minut.

Komendy administracji (te najważniejsze):
-/tempmute (nick) (czas) (powód)- Wycisza gracza na dany czas.
-/mute (nick) (powód)- Wycisza gracza na czas nieokreślony.
-/kick (nick) (powód)- Wyrzuca gracza z serwera.
-/tempban (nick) (czas) (powód)- Gracz otrzymuje bana na dany czas.
-/ban (nick) (powód)- Gracz dostaje bana na czas nieokreślony.
-/tp (nick)- Administrator zostaje przeteleportowany do danego gracza.
-/tp (nick gracza) (nick administratora)- Gracz zostaje przeteleportowany do administratora.
-/v- Administrator jest niewidzialny, a jego nick nie wyświetla się na liście graczy.

1. bez oceny

2. bez oceny 

3. +/-

4. bez oceny 

5. bez 

6. bez 

7. +

8. -

9. bez [Użytkownik rzeczywiście pomaga graczom

10. bez 

11. bez

12. +

Estetyka +/-

Interpunkcja +/-

Jestem na TAK  -

Życzę powodzenia 😊

~adams131

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy