Jump to content

[PRZYJĘTE] [Podanie] KiksonOfficial_

kvbus

Recommended Posts

1. Nick: KiksonOfficial_

2. Imię: Jakub

3. Wiek: 13 lat

4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? Gram od stycznia 2020 roku.

5. Masz mikrofon i TS3? Owszem, posiadam obydwie rzeczy oraz discorda.

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Tak, jako Helper na trybie FreeBuild.

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? Myślę, że 3-5h dziennie jestem w stanie poświęcić.

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Na serwerze zostałem wyciszony za flood i wulgaryzmy, a także zbanowany za cheaty. Zrozumiałem swoje błędy i bardzo ich żałuję, nie widzę sensu w popełnianiu ich ponownie.

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Myślę, że warto mnie przyjąć do administracji ze względu na to, że mój staż na serwerze jest dosyć długi, co pozwoliło mi na dokładniejsze zapoznanie się z mechaniką i komendami trybu Creative. Wiele osób łamie regulamin podczas nieobecności administracji, dlatego chciałbym zapobiec takim sytuacjom. Bardzo często wchodzę zarówno na serwer jak i na forum, przez co jestem na bieżąco z ważnymi informacjami. Znam bardzo dobrze zasady ortografii, jednak czasami zdarzają mi się błędy w interpunkcji, a dokładniej w stawianiu przecinków, pomimo tego łatwo rozczytać to, co piszę. Staram się nie wdawać w jakiekolwiek kłótnie, natomiast gdy takowa się odbywa to próbuję uspokoić jej uczestników. Umiem w bardzo szybkim tempie pisać na klawiaturze komputerowej, co znacznie ułatwia mi pomaganie innym graczom na czacie. 

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Jak już wspomniałem wyżej, mam na imię Jakub, mam 13 lat i uczęszczam do 8 klasy szkoły podstawowej, po której ukończeniu zamierzam iść do technikum informatycznego. Aktualnie mieszkam na wsi nieopodal miasta Szczecin w województwie zachodniopomorskim. Moim zainteresowaniem jest informatyka, którą zajmuję się od dosyć dawna, a także biologia. W wolnym czasie gram w gry, gotuję, a także czytam książki, moją ulubioną jest „Harry Potter i Kamień Filozoficzny”. Z charakteru jestem osobą miłą, uprzejmą, cierpliwą, pomocną, otwartą do ludzi oraz towarzyską. W Minecrafta gram od około 5 lat, taki długi czas pozwolił mi na zdobycie naprawdę ogromnego doświadczenia na temat tej gry. Moim ulubionym serwerem w Minecrafcie jest Crafted.pl, który został mi polecony przez mojego kolegę z klasy. 

11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Oczywiście.

12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera Creative, ale te poniżej są wymagane):

/d zaufaj <nick> - nadaje uprawnienia do budowania graczowi, gdy właściciel działki jest obecny na serwerze lub go nie ma

/d dodaj <nick> - nadaje uprawnienia do budowania graczowi, gdy właściciel działki jest obecny na serwerze

/d polacz - umożliwia połączenie działek (VIP/SVIP)

/d ban <nick> - blokuje graczowi możliwość wstępu na działkę

/d chat - włącza/wyłącza czat działkowy

Pozostałe komendy działek:

/d pomoc - wyświetla wszystkie komendy działek

/d auto - zajmuje losową, wolną działkę

/d zajmij - zajmuje działkę, na której obecnie się znajdujemy (działka nie może być zajęta przez innego gracza)

/d dom - teleportuje na naszą własną działkę

/d ustawdom - ustawia miejsce teleportu na naszą działkę

/d tp <nick> - teleportuje na działkę gracza

/d wlasciciel <nick> - zmienia właściciela działki

/d anuluj <nick> - usuwa osobę zaufaną, dodaną lub zbanowaną z działki

/d ocen <1-10> - ocenia działkę w skali od 1 do 10

/d rozlacz - umożliwia rozłączenie działek (VIP/SVIP)

/d biom - otwiera okno z wyborem biomu na działce

/d usundzialke - usuwa działkę (należy potwierdzić poprzez komendę /d potwierdz)

/d wyczysc - przywraca działkę do stanu początkowego (należy potwierdzić poprzez komendę /d potwierdz)

/d info - wyświetla informacje o działce, na której obecnie się znajdujemy

Komendy ślubu:

/partner pomoc - wyświetla wszystkie komendy partnera

/partner poslub <nick> - wysyła oświadczyny do gracza (koszt 350$)

/partner rozwod - rozwodzi się z partnerem (koszt 100$)

/partner ustawdom - ustawia wspólny dom

/partner dom - teleportuje do wspólnego domu 

/partner tp - teleportuje do partnera

/partner chat - włącza/wyłącza czat związku

/partner widziany - sprawdza ostatnią wizytę partnera na serwerze

Komendy warpów:
/warpy -
otwiera okno ze wszystkimi warpami graczy

/warpy ustaw <nazwa> - ustawia warp o danej nazwie (koszt 5000$)

/warpy usun <nazwa> - usuwa warp o danej nazwie

/warpy <nazwa> - teleportuje do danego warpu

/warpy ocen <nazwa> <1-5> - ocenia dany warp w skali od 1 do 5

Pozostałe komendy:

/spawn - teleportuje na spawn serwera
/glosowanie - otwiera okno umożliwiające rozpoczęcie głosowania na daną porę dnia i pogody (koszt 20$)

/sklep pvp - otwiera sklep z przedmiotami do PvP 

/konto - wyświetla aktualny stan konta

/pay <nick> <kwota> - przelewa pieniądze innemu graczowi

/regulamin - wyświetla skróconą wersję regulaminu serwera

/we - wyświetla komendy WorldEdit'a

/vip - wyświetla możliwości rangi VIP

/svip - wyświetla możliwości rangi SVIP

/kit graczmb - daje jednego MysteryBoxa (co 14 dni)

/gadzety - otwiera okno z różnymi gadżetami

• Lubię to! 1

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy