Jump to content

[ODRZUCONE] Podanie[Falskatrowski]

mateuszek123

Recommended Posts

1. Nick:Falskatrowski
2. Imię: Mateusz
3. Wiek: lat 10
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? Od poczontku 2014
5. Masz mikrofon i TS3? nie mam to kosztóje
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Tak,na znanym dosyc serwerze (chciał

bym napisać lecz nie jestem pewien czy nie dostane bana za promocje serwera)
7. Ile łącznie poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera (czas na trzech serwerach)? 24/7
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Bylem karany za cheaty 4 miesiące temu po banie zrozumialem że to bylo złe i utrudnialem grę innym
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Myślę że sprawdzę sie w tej roli poniewż jestem typem gracza,który lubi pomagac.Znam sie również na cheatach,znam poszczególne komendy jakie posiada KM,H.
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):Mam na imię Mateusz, jestem nazwijmy to osobą pozytywnie zakręconą. Interesuje się modelarstwem, oraz krztałcę się na lakiernika samochodowego.Bardzo chętnie poznaję nowych ludzi, a praca w grupie bądź rozmowa z dużą ilością osoób nie sprawia mi problemu. Z racji tego, iż uczęszczam wciąż do szkoły posiadam dużo wolnego czasu. Nie chcęzbyt dużo wypisywać o sobie, wolałbym abyściesami wyrobili opinie o mnie podczas rozmowy.
11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak

12. Jesteś świadom tego, że będziesz musiał pełnić obowiązki na trzech serwerach (trzech wersjach gry)? Owszem

Edited by mateuszek123
  • Super 5
  • Haha 5

Zdecydowanie na NIE. Byłeś licznie karany na różnych survivalach za łamanie regulaminu, w tym multikonta, obraza graczy, obraza serwera, liczne naruszenia prywatności, granie na cheatach i wiele innych. Według mnie totalnie nie nadajesz się do administracji. Wiele graczy za Tobą nie przepada i jesteś toxic dla użytkowników serwera. Osoby, które są pozytywnie nastawione co do Twojego podania, są twoimi dobrymi znajomymi, którzy zachowują się podobnie jak Ty, bądź osobami które totalnie Cię nie znają. Twoje podanie jest napisane tragicznie, nie zwracasz uwagi na interpunkcję, ortografię i poprawne składanie zdań.

Pozdrawiam :D!

ps. chciałabym jeszcze dodać pewnego screena, czyli reakcję naszego oponenta na moją opinię - "podanie napisane dla beki"

obraz_2021-09-27_202747.png

Edited by yArcaii
  • Lubię to! 1
  • Super 2
  • Haha 4

4 godziny temu, yArcaii napisał:

Zdecydowanie na NIE. Byłeś licznie karany na różnych survivalach za łamanie regulaminu, w tym multikonta, obraza graczy, obraza serwera, liczne naruszenia prywatności, granie na cheatach i wiele innych. Według mnie totalnie nie nadajesz się do administracji. Wiele graczy za Tobą nie przepada i jesteś toxic dla użytkowników serwera. Osoby, które są pozytywnie nastawione co do Twojego podania, są twoimi dobrymi znajomymi, którzy zachowują się podobnie jak Ty, bądź osobami które totalnie Cię nie znają. Twoje podanie jest napisane tragicznie, nie zwracasz uwagi na interpunkcję, ortografię i poprawne składanie zdań.

Pozdrawiam :D!

Proszę pokaż mi gdzie zrobiłem błąd ortograficzny.RUFniesz podzrafiam

• Super 1
  • Haha 2

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy