Jump to content

[ODRZUCONE] [Propozycja] nagrywanie

Kaczy_
 Share

Recommended Posts

1. Twój nick: KrolKretow
2. Nazwa propozycji: Nagrywanie "administrowania" przez administracje
3. Opis: (Jeśli to możliwe) to fajnie by było gdyby członkowie administracji nagrywali materiał na osobę podejrzaną o cheaty ,aby móc to potem skonsultować z innymi członkami administracji/oskarżonym.
4. Dlaczego akurat to: Dla osób które większość czasu poświęcają na pvp taka opcja mogłaby być przydatna ,ponieważ czasami słyszę tam od ludzi że na podstawie tego ,że antycheat wywala; admin daje bana. Na takim serwie (nazwy nie dam z wiadomych powodów) wywaliło mnie za "killaure".
 Dosłownie podczas latanie na elytrze nad cubem, a jak już przecież Rommel_ i TechnoKatoik dobrze wiedzą gram na cheatach mogą niedowierzać że byłem na tej elce :o, a czy byłem na killaurze? nie dowiemy się... Więc wracając. Całą puentą mojej propozycji, podsumowaniem, tym wszystkim, te moje argumenty prowadzą do jednego ogólniejszego stwierdzenia.
 Gracze, szczęśliwi gracze Crafteda.. NIE cheatujący gracze Crafteda mogliby spokojnie bez większych obaw wyjść na pvp i nie zaśmiecać sobie połowy miejsca na dysku nagraniami. Można by było ograniczyć te pomyłki ze strony Administracji i antycheata.

*Pogrubiony tekst i podkreśliny jest sarkazmem, nie byłem na odpale, nie mam cheatów*

Edited by Kaczy_
  • Lubię to! 1
  • Super 5
  • Zły 1

Hmm... byłoby to trudne do organizacji, lagi mogłyby się zjawić. Neutral !

Spoiler

Co do poniżej wspomnianego wpisu - chodzi tu o admę! Nie każdy komputer wytrzyma każdą ilość programów włączonych na raz. Poza tym - gdyby było to w formie pluginu to pomyśl co by się działo. Nie wypowiadaj się więc proszę drogi autorze ów propozycji w tej działce skoro niewiesz o czym mówisz. Adma pewnie i tak się na to nie zgodzi... 

39 minut temu, Kaczy_ napisał:

nwm w jaki sposób mogłyby się lagi pojawiać jeśli to pojedyncza jednostka czyli admin ma nagrywać.
I właśnie oto chodzi w demokracji mój drogi Sax'ie, jest społeczeństwo które od władzy wymaga zmian.

Edited by Sax
  • Haha 1

Z jednej strony na TAK!

Lecz z drugiej strony na NIE!

Dlaczego?

No może dlatego ,że jak bym był sam

administratorem to trudno by było mieć cały czas włączone nagrywanie więc trzeba                                                                                                                                      też się postawić na miejscu takiego np. moderatora który ma cały czas nagrywać                                                                                                                                                                                            każdą osobę którą zbanuje 

i taki ty przyjdziesz po miesiącu i chcesz nagranie jak cię zbanowali.

NEUTRAL

Edited by _Seb4stian_
  • Lubię to! 2

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Na TAK

osoby, które piszą, że komputer administratorom nie wytrzyma, sam mam laptopa1 biurowego, a na średnich ustawieniach nagrywanie mam najmniej w 30 fps. Więc no

18gm ram,

CPU Intel i5-8250U 4Ghz,

GPU Intel Graphics 620

Edited by kesezro

• 10 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy