Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie]itsSlimzee

itsSlimzee

Recommended Posts

1. Nick: itsSlimzee
2. Imię: Karol
3. Wiek: 14 lat
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? od roku
5. Masz mikrofon i TS3? tak
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? tak pełniłem funkcję HeadAdmina na serwerze kolegi,Helpera również
7. Ile łącznie poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera (czas na czterech serwerach)?  tygodniu od 2h do 4h a w weekendy od 3h do 5/6h
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Tak miałem bana perm ale to było około pół roku temu za handel realną walutą , wulgaryzmy na serwerze mc i byłem również karany z 2 miesiące temu za spam na forum i  przepraszam bardzo za to, przemyślałem swoje zachowanie i chce być helperem na serwerze (sve)
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Myślę, że powinniście mnie przyjąć do administracji, ponieważ jestem osobą aktywną. Znam bardzo dużo zasad survivalu oraz znam podstawowe cheaty i nie tylko  które łatwo mógłbym rozpoznawać i nie sprawiałoby mi to żadnego problemu. Jestem  również osobą bardzo według mnie miłą spokojną sympatyczną i pomocną, bardzo rzadko kłócę się z ludźmi. Myślę że jestem lubiany wśród graczy, co powoduje, że mógłbym być jednym z lepszych administratorów. Bardzo chciałbym dostać jedną szansę na dostanie się do administracji, której na pewno nie zaprzepaszczę.
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań Jestem Karol mam 14 lat mieszkam w Krakowie .chodzę do klasy 8 i niedługo przede mną egzaminy po 8 klasie chciałbym pójść do technikum na  profil Architekt. Jeśli chodzi o mój charakter to: jestem osobą spokojną, cierpliwą,szybko i łatwo nawiązuje kontakty i szybko ufam takim osobom i chciałbym to zmienić ponieważ już nie raz mnie oszukano :(.Lubię pomagać innym osobom w trudnych sytuacjach .Poza grą w minecrafta gram jeszcze w gry takie jak Gta 5 , Fifa, itp. lecz nie tylko w gry komputerowe ale też planszowe i układać puzzle
11. Przeczytałeś/aś regulaminy? tak

12. Jesteś świadom tego, że będziesz musiał pełnić obowiązki na trzech serwerach (trzech wersjach gry, wybranych przez nas)?
Tak jestem tego jak najbardziej świadomy

Cheaty

KillAura – Ten cheat pozwala na atakowanie najbliższej osoby, na większą odległość i bez patrzenia na nią.

Jesus – Umożliwia chodzenie po wodzie i lawie.
AimBot –  Nacelowuje broń na przeciwnika.
Blink –  Pozwala na symulację lagów.
X-Ray – Podświetla nam wszystkie rudy dzięki czemu możemy łatwo je zlokalizować.
Reach – Pozwala na atakowanie przeciwnika na dużą odległość.
Criticals – Automatycznie zadaje ciosy krytyczne, nawet bez podskoku.
BoatFly – Pozwala na latanie łódką.
Fly- umożliwia latanie na serwerze.
Auto Fish- Automatyczne łowienie ryb
Fullbright- cheat który podświetla ekran 
Scaffold-Automatycznie stawia pod tobą bloki
Regen-Szybciej regeneruje nam się Hp
ItemESP -pokazuje itemy leżące na ziemi
Timer- Przyspieszenie gry
AimBot –  Nacelowuje broń na przeciwnika.
AutoLeave –  Automatycznie opuszcza serwer, gdy mamy mało hp.
AutoEat –  Automatycznie je, podczas bicia/budowania, gdy mamy jedzenie w ekwipunku.
ChestESP – Podświetla na kolorowo wszystkie skrzynki.
FreeCam – Pozwala na przenikanie przez ściany 
BoatFly – Pozwala na latanie łódką.
NoFall –  Redukuje wszystkie obrażenia od upadku.
Fast break – Pozwala na szybsze niszczenie bloków 
Fast place –  Pozwala na szybsze kładzenie bloków 

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy