Jump to content

[ODRZUCONE] Podanie Hirtu

Hirtu

Recommended Posts

1. Nick:Hirtu
2. Imię:Alan 
3. Wiek:13 w lipcu 14
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl?2miesiące 
5. Masz mikrofon i TS3? tak
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? tak na serverze koleżanki 
7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? 3godziny w weekendy 5godzin 
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Nie
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań) lubię pomagać graczą oraz potrafie szybko pomóc graczą znam większość komend które musi znać pomocnik umiem pracować z graczami ponieważ kiedyś miałem już podobną rolę mam duże doświadczenie.
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Mam na imię Alan mam 13 lat chodzę do 7klas znam server crafted od 2miesięcy doknesa oglądam około 5lat w minecraft gram od 2018roku to moja ulubiona gra i bardzo ją ogarniam moje zainteresowania to piłka nożna łowienie ryb kolarstwo gra w minecraft oraz programowanie 
11. Przeczytałeś/aś regulaminy? tak to pierwsza rzecz jaką zrobiłem odrazu po wejściu na server  

12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera ToxicOcean, ale te poniżej są wymagane) :  /w tworzy nam wyspę jeżeli ją mamy teleportuje nas do niej /w ustawdom zmienia miejsce w którym się pojawiamy po wpisaniu /w /w warpy pokazuje panel z tabliczkami /w top lista wysp z największym poziomem /w zablokuj blokuje wyspę po wpisaniu owej komendy jeśli wpiszemy tą komende 2raz wyspa się odblokuje /w ban (nick) blokuje dostęp do naszej wyspy dla danego gracza /w unban nick odlbouje zablokowanego gracza na naszej wyspie /w tp(nick) teleportuj do tabliczki powitalnej danego gracz /w reset zresetuje naszą wyspeaby potwerdzić reset trzeba wpisać /potwierdz /w drużyna wyświetli się nam lista osób która znajduje się w naszej drużynie /w wykop wyrzucamy nie dodanego gracza z naszej wyspy /w opuść za pomocą tej komędy członek naszej wyspy ją opuszcza /w wyrzuć wyrzuca daną osobe z naszej drużyny /w biom zmiana biomu wyspy za daną cene /w zapros (nick) zaprasz wybraną przez nas osobę do wyspy /w poziom aktualizuje poziom  naszej wyspy  

- /w ulepsz to lista ulepszeń wysp które można zakupić za odpowiednią ilość monet lub craftgems

- /w lider po wpisaniu tej komendy inny gracz staje się własicielem naszej wyspy 

- /w coop za pomocą tej komendy dodajemy gracza do naszej wyspy może niszczyć bloki  stawiać bloki otwierać skrzynie lecz nie traci swojej wyspy {komęda ta jest tylko dla rangi vip oraz svip}

- /w wartosc pokazuje ilośc punktów wyspy

- /w usun nie ma

- /pomoc choroba (dokładny opis) wyświetla się nam panel gdzie są wszystkie informacje o chorobie

- /craftingi (dokładny opis) pokaże się nam panel w którym są pokazane craftingi żeczy dodanych na serverze typu stoniarki adntidotum lub magiczny kilof

- /aukcje pomoc (dokładny opis) po wpsaniu owej komendy ukazuje się nam lista informacji o aukcjach np jak wystawić żecz na aukcje i jak otworzyć daną aukcje 

Na nie. Sam tytuł mówi, że co do czytania regulaminu kłamiesz. Dodatkowo można wymienić inne błędy w tym podaniu, jak np.:

- straszną ortografię,

- to, że konto stworzone pod podanie,

- brak estetyki,

- komendy raczej kiepsko opisane,

- twój czas na Crafted jest zdecydowanie za krótki,

- zdania nie są rozbudowane.

Radzę spojrzeć na inne podania.

Edited by _MisterSax
  • Lubię to! 1

• Helper [SKY]

Po 1. Caps off

Po 2. Nadal to nie wyjaśnia tego, aż tak bardzo dużo czasu by minęło jakbyś zamienił jedna cyferkę? Jak na szybko robiłeś to mogłeś dać 2000 łatwiej by było. 

Edited by Hokoko321
Napisałem zamiast cyferki literkę

W dniu 2.01.2022 o 21:50, Hirtu napisał:

lubię pomagać graczą oraz potrafie szybko pomóc graczą znam większość komend które musi znać pomocnik umiem pracować z graczami ponieważ kiedyś miałem już podobną rolę mam duże doświadczenie.

Zdania zaczyna się wielką literą.

W dniu 2.01.2022 o 21:50, Hirtu napisał:

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Mam na imię Alan mam 13 lat chodzę do 7klas znam server crafted od 2miesięcy doknesa oglądam około 5lat w minecraft gram od 2018roku to moja ulubiona gra i bardzo ją ogarniam moje zainteresowania to piłka nożna łowienie ryb kolarstwo gra w minecraft oraz programowanie 

Nie jest to 5 rozbudowanych zdań.

Na nie.

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy