Jump to content

[ODRZUCONE] [podanie] McGrindyPl

McGrindyPl_Minecraft

Recommended Posts

1. Nick:McGrindyPl
2. Imię:Kamil
3. Wiek:13 (rocznikowo 14)
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? od początków anarchi 1.14
5. Masz mikrofon i TS3? tak
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję?tak
7. Ile łącznie poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera (czas na czterech serwerach)?bede poświęcał jak najwięcej czasu ,bede się starał
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?Raz miałem bana za cheaty ale odkąd miałem bana to już sie to nigdy nie powtórzyło
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań) jest dużo ludzi którzy używaja capsa,spamią,używają wulgaryzmów. Chiałem pomóc.  Czasami nie ma gdzie grać więc wchodze i pilnuje crafteda jak własnego domu
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Hej Nazywam sie kamil mam 13 lat. Lubie grać w piłkę. W wolnym czasie w minecraft.Lubie pomagać ludzią oraz wykonywać dobre uczynki.
11. Przeczytałeś/aś regulaminy?Tak

12. Jesteś świadom tego, że będziesz musiał pełnić obowiązki na trzech serwerach (trzech wersjach gry, wybranych przez nas)?Tak

Za niski wiek, zdania są okropne, podanie nieestetyczne, błędy ortograficzne (widziałem słowo "ludzią"), i jeszcze sygnatura ze słowem "Admini to posmiewisko".

Na nie.

Edited by xLubezu_

Bardzo wzruszające podanie. Ortografia wraz z interpunkcją skradły moje serce. Te rozbudowane zdania są wprost cudowne. Tyle w nich emocji, wyczucia, zaangażowania oraz zapału do pracy. Widać, że się nadajesz. 

6 godzin temu, McGrindyPl_Minecraft napisał:

Lubie pomagać ludzią oraz wykonywać dobre uczynki.

Ja też lubię pomagać ludziom. 
Chcesz zrobić dobry uczynek? Przeczytaj słownik ortograficzny, pls.

Jestem na nie.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy