nie Posted January 3, 2022 Share Posted January 3, 2022 (edited) 1.imie.Karol 2.wiek.12 3napisz cos o sobie. siema jestem Karol jestem czlowiekiem xd.lubie grac na ****,crafted.hypixel. Jestes chyba smieszny. lubie rozmawiac z ludzmi. 4dlaczego mamy cie przyjac, dlatego bo mam zdolnosc byc moderatorem 5Czy zapoznałeś się z regulaminem forum oraz klubu?:tak zapoznalem sie 6Pełniłeś kiedyś taką funkcje?:niestety nie jedynie na bardzo malym serwie mialem kidmoda i przez kilka dni nim bylem a potem usuneli serwa Edited January 3, 2022 by imagoo By younggleosia, January 3, 2022 Usunąłem reklamę obcego serwera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozgi Posted January 3, 2022 Share Posted January 3, 2022 (edited) Napisałes IP innego serwera w podaniu. Oczywiście w klubie obowiązuje regulamin forum, więc zostanie to ukarane przez administracje. Jeśli chcesz więcej informacji, dlaczego podanie zostało odrzucone udaj się do mnie na pv. Edited January 3, 2022 by oszki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts