Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] Olekytlolek

TheRizzler

Recommended Posts

1. Nick: Olekytlolek
2. Imię: Olek.
3. Wiek: 14 lat.
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? Od pierwszej edycji skyblocka.
5. Masz mikrofon i TS3? Oczywiście, mam również discord.
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Tak.
7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? Około 2 i pół godzin.
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Niestety, byłem karany na forum i serwerze za wulgaryzmy, flooding itp. Bardzo tego żałuje.
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Ponieważ jestem osobą spokojną, miłą i pomocną. Umiem szybko pisać na klawiaturze bez błędów ortograficznych (chyba). Dużo osób zna mnie na serwerze, a ja dobrze znam serwer, mam chyba dobrą opinię wśród gracz ponieważ nie cheatuję nie cheatowałem i nie jestem toksyczny. Często jestem aktywny na forum jak i serwerze, więc mogę szybko reagować na zgłoszenia itp. Pozatym jestem już doświadczony, znam dużo komend którymi mogę pomagać graczom. 
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Cześć, jestem Olek mam 14 lat uczęszczam do szkoły muzycznej i średniej. W wolnym czasie jeżdżę na rowerze, gram na klarnecie i komputerze. Interesuję się robotyką i informatyką, w przyszłości mam zamiar zostać jednak lekarzem. Jestem optymistą oj... dużym optymistą rodzice mówią za dużym jednak to chyba dobra cecha dla człowieka, jestem również miły i pomocny. Często oblatuje świat (chyba nie za dobre dla helpera) byłem już w Seszelach, Mauritiusie, USA, Tajlandii, Wietnamie, Indiach, Indonezji, Kubie i Meksyku. Mam również kota o imieniu Colt rasy ragdoll (z angielskiego szmaciana lalka).
11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak.
12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera FreeBuild, ale te poniżej są wymagane):
- /d zaufaj: Gracz może dowolnie edytować naszą działkę gdy jesteśmy offline.
- /d dodaj: Gracz może edytować działkę tylko gdy jesteśmy na serwerze.
- /d polacz: Połączą puste działki koło siebie. (Tylko dla vipów i svipów)
- /d ban: Banuje gracza z działki (nie może na nią wchodzić).
- /d chat: Przełącza na chat działki (tylko osoby z działki go widzą)

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy