Jump to content

[ODRZUCONE] [unban] magdalena12

GamerXYTX

Recommended Posts

1. Twój nick: Veexon (magdalena12)
2. Nick osoby, która Cię zbanowała: VermontPolska lub technokatolik
3. Długość bana: perm
4. Data nadania bana: z 2 tyg temu
5. Wyjaśnienie: ogl to moj brat dostal bana to jest 8 letni brat jak wiadomo zabardzo nieogarnia cn i ja mialem na swoim glownym konce bana i on zaczol grac na swoim na tym magdalena12 i niewiedzial ze moze dostac bana poniewaz nienapisalem o dzielenie ip i on zaczol grac i dostal bana za mk on moze potwiedzic ze to jego konto i niewiedzial a i  pisze to poto poniewaz mial tam bardzo drogie itemu na 1.14 jak na 1.15 oraz 1.16 dostal bana i strasznie zoczął plakac do mnie i sie wyzalac wiem ze to brzmi jak marna historyjka ale on wam moze to wszystko  potwierdzic i wsm to tez moja wina poniewaz zapomnialem napisac o dzielenie ip jak bys mogl albo vermont albo techo katolik tym sie zajac byl bym wdzieczny 
6. Dlaczego chcesz dostać unbana? to bardziej wypowiedz mojego brata ale powiedzial mi ze bardzo chce grac na tym servie poniewaz to jego ulubiony serv i bardzo chce grac tam jak cos to piszczie do mnie nad dc to mozemy pogadac o tym wsesie moj brat z wami moj dc to Vexo<3#3156
  • Haha 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy