Jump to content

Prośba o pomoc w odzyskaniu konta

Kriszorka
Go to solution Solved by Rev,

Recommended Posts

Witam mam problem gdyż rozmawiałam sobie na discord z typem który nie wiem jakim cudem włamał mi się na konto gracz o nicku PranksterPL, mam nagrania z telefonu jak na discordzie udostępniał mi ekran i był na moim koncie i grifował mi baze. Niedość że włamał mi sie na konto, zgrifował baze to jeszcze ma cheaty. Mam nadzieję że dostanie za to kare bo gra na tym serwerze przez takie osoby jak on nie ma sensu i ten serwer padnie. Na dole dołączam filmiki i scirny

Filmiki sa nagrywane telefonem jak chłop niszczy mi baze + zmienił hasło na serwer , a dodatkowo daje scriny z tego jak kupowałam 4 stycznia 2 mysteryboxy. scriny z poczty platnosci cashbill 

Edited by Rev
By Rev,

Ukryłam prywatne dane użytkownika; wątek widoczny jest dla każdego, dlatego nie powinno ich tutaj być.

Jeżeli nie masz dostępu do konta na serwerze, musisz napisać e-mail na adres [email protected] lub napisać wiadomość prywatną do administratora serwera. Taką rangę posiadają obecnie xKarollagowRommelMisiek i Jukkka. Kliknij w jeden z nicków, żeby napisać wiadomość. Podaj tam swój nick z minecrafta i opisz problem

Edited by Rev

• Solution
Teraz, Kriszorka napisał:

Ja hasła nie zapomniałam xD chłop włamał mi się na konto i zmienił + rozwalił bazę. Już napisałam do admina czekam na odzew 

W takim razie czekaj, bo tutaj jedynie pokazałaś hasło i transakcje osobom, które nie powinny tego widzieć. Proszę, żebyś uważała na pokazywanie tych danych. Admin powinien skontaktować się w ciągu kilku dni.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy