Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] Wojan9

Wojan9

Recommended Posts

1.Wojan9

2.Kacper

3.13 lat

4.gram już 1 rok

5.Mam mikrofon i TS3 też mam

6.pełniłem funkcje na innym serwerze

7.3h mógłbym poświęcić na serwer

8.Byłem karany na serwerze extrym 15 za współprace z cziterem ale nie wiedziałem że ma cziti

9.Pomagam szybko graczom i rozmyślnie daje mute. I będę kontrolować graczy żeby nikt nie grał na czitach.

10.Lubie jeździć na hulajnodze 🛴 i na rowerze. Lubię grać w minecraft fajna gra prawie wszystkie  craftingi umiem. Chodzę do klasy 8 liczyć też dobrze miałem czerwony pasek za matmy. Z polskiego miałem 5- na koniec roku więc ortografie umiem. Lubię koty, psy, chomiki i konie.

11.Tak przeczytałem regulamin 

12.

/w zaproś= Zaproszenie do wyspy

/w usuń= nie ma takiej komendy

/w pomocnik= daje pomocnika do budowli nie ma dostępu /w

/w zaufany daje zaufanego może budować ma dostęp do /w  

/w wykop Wywala gościa z wyspy np w sklepie lub na wyspie

/report zgłasza np. jak ktoś kradnie z kopalni.

13. System drużyn można dodać do wyspy i pomagać kolegom w budowaniu. System wysp Np zabijanie vilagerów można ustawić że gość lub zaufany i tak dalej.

Edited by Wojan9
  • Zły 1

10 minut temu, Wojan9 napisał:

/w usuń= Usunięcie wyspy

Taka komenda nie istnieje, brak znajomości komend.

Podanie nieestetyczne, zdania okropnem, nieodpowiedni tytuł, czyli brak znajomości regulaminu; polecam zobaczyć inne podania na poziomie.

Na nie.

Edited by xLubezu_

• Wojan9 changed the title to [Podanie] Wojan9
45 minut temu, Wojan9 napisał:

1.Wojan9

2.Kacper

3.13 lat

4.gram już 1 rok

5.Mam mikrofon i TS3 też mam

6.pełniłem funkcje na innym serwerze

7.3h mógłbym poświęcić na serwer

8.Byłem karany na serwerze extrym 15 za współprace z cziterem ale nie wiedziałem że ma cziti

9.Pomagam szybko graczom i rozmyślnie daje mute. I będę kontrolować graczy żeby nikt nie grał na czitach.

10.Lubie jeździć na hulajnodze 🛴 i na rowerze. Lubię grać w minecraft fajna gra prawie wszystkie  craftingi umiem. Chodzę do klasy 8 liczyć też dobrze miałem czerwony pasek za matmy. Z polskiego miałem 5- na koniec roku więc ortografie umiem. Lubię koty, psy, chomiki i konie.

11.Tak przeczytałem regulamin 

12.

/w zaproś= Zaproszenie do wyspy

/w usuń= Usunięcie wyspy

/w pomocnik= daje pomocnika do budowli nie ma dostępu /w

/w zaufany daje zaufanego może budować ma dostęp do /w  

/w wykop Wywala gościa z wyspy np w sklepie lub na wyspie

/report zgłasza np. jak ktoś kradnie z kopalni.

13. System drużyn można dodać do wyspy i pomagać kolegom w budowaniu. System wysp Np zabijanie vilagerów można ustawić że gość lub zaufany i tak dalej.

2 minuty temu, Kacperrr_ napisał:

XD /w usun nie ma takiej komendy?

Estetyka umarła. Nawet wzoru nie skopiowałeś XD. Zdania są tragiczne. Totalnie nie wierze, że ty masz 13 lat, bo 13 latek umie złożyć zdanie, które da się zrozumieć.

Podanie pisane jakby na szybko, 0 postarania.

Jestem na ogromne nie z -.

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy