Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] Nexao

Nexao

Recommended Posts

1. Nick: Nexao

2. Imię: Julka

3. Wiek: 13

4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? Na Crafted.pl gram od maja 2020 roku. 

5. Masz mikrofon i TS3? Tak, posiadam sprawny mikrofon i TS3.

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję na obecnym silniku forum? Aktualnie pełnię tutaj funkcję KidModa, co umożliwiło mi zapoznanie się z podstawowymi funkcjami Moderatora Forum.

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Moderatora Forum? Na forum przebywam praktycznie w każdej wolnej chwili, więc myślę, że będę w stanie zapewnić od 2 do 5 godzin.

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Dostałam dwa wyciszenia za flood na przełomie maja/czerwca 2020 roku. Na Discordzie, forum i TS3 nie byłam karana. 

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Myślę, że moglibyście mnie przyjąć, ponieważ znaczną część wolnego czasu przeznaczam na forum, gdzie mogę się wypowiadać w różnych tematach lub przeglądać coś, co mnie zaciekawiło. Zawsze starannie podchodzę do obowiązków mi powierzonych i sądzę, że w przypadku pełnienia funkcji Test Moderatora Forum będzie podobnie. Jeśli pojawiają się sytuacje, gdzie wymagana jest praca w grupie, dążąc do wspólnego celu, jestem na tyle kreatywna i wyrozumiała wobec wszystkich, że potrafię się z każdym dogadać. Cierpliwe i spokojne odpowiadanie na pytania graczy również nie stanowi dla mnie problemu, a wręcz przeciwnie, jeżeli wszystko idzie zgodnie z planem, sprawia satysfakcję. Staram się robić to jak najdokładniej w każdej wolnej chwili, ponieważ wiem, że moje zaangażowanie nie idzie na marne. Warto też wspomnieć o tym, że jestem bardzo dobra z ortografii i interpunkcji, które uważam, że są u mnie na dość wysokim poziomie. Mam też bogate słownictwo, które mogę wykorzystywać w taki sposób, aby wszyscy mogli mnie dobrze zrozumieć niezależnie od sytuacji. Gdybym dostała tę posadę, z pewnością nie zmarnowałabym takiej szansy i wypełniałabym wszystkie obowiązki na forum tak, aby nikt nie miał do mnie żadnych zastrzeżeń. Z chęcią przyswajam nową wiedzę, aczkolwiek tak jak każdy, uczę się na błędach. Przy każdej pomyłce staram się zapamiętywać swój błąd, przeanalizować, co w następnej podobnej sytuacji zrobić oraz dopilnować, aby następnym razem owa pomyłka się nie powtórzyła. Dodam, że spełniam wszystkie wymagania na to stanowisko, dlatego też uważam, że nic nie stoi na przeszkodzie, aby spróbować.

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Tak jak już wyżej wspomniałam, mam na imię Julka i w tym roku rozpoczęłam naukę w klasie 8. Aktualnie mieszkam w mniejszym mieście niedaleko Katowic i można powiedzieć, że jednym z moich zainteresowań jest rysowanie, malowanie i robienie podobnych prac plastycznych. W szkole mam dobre oceny, a moim ulubionym przedmiotem stała się chemia, z której nauka najprzyjemniej mi idzie. Od dłuższego czasu bardzo lubię słuchać hip-hopu i rapu, który okazał się moim ulubionym gatunkiem muzycznym, co też sprawiło, że potrafię go słuchać godzinami i nie widzę granic w ilości wysłuchiwania zapętlonej jednej piosenki. Sądzę, że pomimo mojego wieku jestem bardzo rozgarniętą osobą, a także otwartą na nowe znajomości. Jestem również miła, cierpliwa, wesoła, a nawet często energiczna i optymistyczna. Prywatnie można ze mną porozmawiać praktycznie o wszystkim oraz jestem osobą godną zaufania. Z chęcią także każdego rozweselę i podniosę na duchu, gdy zauważam, że tego brakuje. Niestety jedną z moich wad jest to, że za często biorę problemy innych do siebie i zamiast zajmować się swoim życiem, zajmuję się cudzym. Jednak nie przejmuje się tym, bo wiem, że w oczach innych tak to nie wygląda. Bardzo cenię sobie zdanie ważnych dla mnie osób na mój temat, co sprawia też, że staram się być jak najlepsza. Z natury jestem perfekcjonistką i jeżeli coś jest dla mnie ważne, chcę robić to w miarę możliwości jak najlepiej.

11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak, zapoznałam się z nimi.

• Super 14

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy