Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] _zurri_

Jasn0widz

Recommended Posts

1. Nick: _zurri_

2. Imię: Paweł

3. Wiek: 14

4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? Gram około 3 lata.

5. Masz mikrofon i TS3? Tak, mam.

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję na obecnym silniku forum? Pełnie funkcje KidModa, więc jestem zaznajomiony z podstawowymi funkcjami.

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Moderatora Forum? Od 2 do 5 godzin dziennie, w weekendy trochę dłużej. 

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Tak, byłem karany,  w grudniu 2019 dostałem punkty za spam/offtopic, bana tymczasowego za loganie na pvp, i mute’a za flood, oraz niesłusznego bana permanentnego na FreeBuildzie. Wymienione kary dostałem długi czas temu oraz zrozumiałem swoje błędy i nigdy więcej już ich nie popełnię. 

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?

Powinniście mnie przyjąć, ponieważ mam już dość spory staż na forum, więc mam dosyć sporą wiedzę na jego temat. Jestem też osobą cierpliwą i zaangażowaną, co jest według mnie małym plusem. Jako iż posiadam rolę KidModa, jestem obeznany z jego funkcjami. Mam też sporo wolnego czasu, który mógłbym poświęcić na wykonywanie obowiązków. Interpunkcja i ortografia nie sprawiają mi żadnego kłopotu. Bardzo łatwo przyswajam nowe informacje, więc sądzę, że idealnie nadaje się na rangę Moderatora Forum.

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):

Cześć! Jak już wcześniej napisałem, mam na imię Paweł i mam 14 lat. Od dłuższego czasu zajmuję się pluginami do Minecraft’a, potrafię je przetłumaczyć i skonfigurować, czasami próbuję zrobić coś od siebie. Oprócz grania w gry uprawiam także sport, nie mam jednej “ulubionej” dyscypliny. Po ukończeniu ósmej klasy zamierzam udać się do LO (Liceum ogólnokształcące) na profil “Cyberbezpieczeństwo”. Jestem osobą bardzo zaangażowaną, miłą i skromną, zanim coś zrobię, wolę to przemyśleć, czy na pewno mi się to uda lub, czy będę miał na to czas. Uwielbiam też słuchać muzyki, jednakże nie mam swojego ulubionego wykonawcy czy piosenki.

11. Przeczytałeś/aś regulaminy?

Tak, przeczytałem regulaminy.

Edited by zurri
  • Super 12

2 minuty temu, zurri napisał:

Powinniście mnie przyjąć, ponieważ mam już dość spory czas na forum

To zdanie, to Ci się nie udało XD.

W kolejnym podaniu, przewija się wątek, że jesteś kid modem, ale to nic nie zmienia, to 2 zupełnie inne rangi. 

Jestem na tak z -.

• Super 1

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy