Jump to content

[ODRZUCONE] [podanie] Sternik_

Sternik_

Recommended Posts

1. Nick: Sternik_

2. Imię: Zuzanna

3. Wiek: 13, rocznikowo 14.

4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? Na craftedzie gram od około 3 lat.

5. Masz mikrofon i TS3? Owszem, posiadam również discorda.

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję na obecnym silniku forum? Nie, nie miałam takiej okazji.

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Moderatora Forum? Jestem w stanie poświęcić od 2h wzwyż.

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Niestety byłam, na forum pojawiły się takie przewinienia jak napisanie podania przed upływem 2 tygodni, nabijanie reputacji, offtopic, trolling oraz wypowiadanie się w skargach. Na serwerze były to wulgaryzmy, flood, obraza graczy, ujawnienie odpowiedzi do kalendarza. Na Discordzie i TS3 nigdy nie byłam karana. Chciałabym dodać, że ostatnie punkty wygasły jakoś w marcu, na serwerze dość niedawno, bo w grudniu otrzymałam karę - był to jednak mój błąd, którego bardzo żałuję. 

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?  Pomimo iż dołączyłam do grona graczy crafteda jakoś w jesieni 2019, to moją przygodę z forum zaczęłam dopiero w grudniu 2020. Uważam, że zapoznałam się z forum wystarczająco, aby rekrutować na Test Moderatora Forum. Spełniam wszystkie wymagania, jestem aktywnym użytkownikiem na forum, a także staram się wypowiadać w dziale „Problemy i Pytania". Choć nie miałam okazji pełnienia takiej funkcji, wydaję mi się, że sprawowałabym się dobrze. Jestem człowiekiem, który nie sprawia problemów, uczę się na błędach. Szybko przyswajam nową wiedzę, co według mnie idzie na duży plus. Od mojej poprawy minęło już sporo czasu, staram się nie popełniać tych samych pomyłek.  Mam dobrą opinię wśród graczy, jak i również administracji. Tak jak napisałam wcześniej, nie jestem osobą problemową, a jeżeli pojawi się jakiś konflikt, dążę do tego, aby wyjaśnić go na spokojnie. Pełnie obecnie posadę Helpera, nie miałam styczności z funkcjami moderatora forum, jednakże mam świadomość, z jakim obowiązkiem to się wiąże. Jestem stanowcza i cierpliwa, co według mnie jest bardzo przydatną cechą będąc w administracji. Mam ogromną chęć pomagania graczom. Staram się, aby moje wypowiedzi były zrozumiałe dla każdego, posługuję się poprawną polszczyzną, dbam o interpunkcję oraz ortografię.

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Cześć! Jestem Zuzia, pochodzę z województwa zachodniopomorskiego. Interesuję się książkami, szczególnie tematyką o obozie Auschwitz-Birkenau. Mam w planach za jakiś czas odwiedzić Czarnobyl wraz z tatą, również ciekawi mnie historia tego miasta, katastrofa miała miejsce dość dawno, bo 25-26.04.1986, lecz miasto oraz okolicę nadal są skażone. Rodzice uczyli mnie od małego, aby nigdy się nie poddawać i dążyć do celu, między innymi to właśnie im zawdzięczam moje sukcesy. Wracając, posiadam psa oraz mam młodszą siostrę, zazwyczaj spędzam z nimi wolny czas. Często odreagowuje złe emocje poprzez układanie puzzli bądź czytanie książek. Nie przykładam sporej ilości czasu do nauki, lecz moje oceny są dobre. Jestem perfekcjonistką, dość sporą uwagę poświęcam na to, aby wszystko było idealnie oraz szło po mojej myśli. Jestem osobą ambitną, poprzez czytanie książek rozwijam tę cechę. Choć charakter miewam trudny, to jednak kieruję się optymizmem, jestem zdania, że z każdej sytuacji da się wyjść.

11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak, przeczytałam regulaminy pare razy. 

Edited by Sternik_
  • Super 5

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy