Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] Exderowski

Exderowski

Recommended Posts

1. Nick:
Exderowski

2. Imię:
Krzysztof

3. Wiek:
16 lat

4. Od kiedy grasz na Crafted.pl?
Po dłuższej przerwie wróciłem w maju 2020 roku.

5. Masz mikrofon i TS3?
Tak, posiadam również discorda.

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję na obecnym silniku forum?
Tak, kiedyś byłem kidmodem.

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Moderatora Forum?
Myślę, że około 1-2h.

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?
Nigdy nie byłem karany.

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?
Przez około 13 miesięcy byłem na stanowisku kidmoda i wiem na jakich zasadach działa forum. Jeśli popełnię jakiekolwiek pomyłki natychmiastowo je poprawiam oraz nigdy ich nie powtarzam. Nie mam problemu z udzielaniem pomocy graczom bądź rozwiązywaniem ich problemów. Każde powierzone mi zadanie wykonuję sumiennie nawet jeśli jest bardzo wymagające. Nie mam najmniejszych problemów do porozumiewania się z resztą administracji.

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):
Nazywam się Krzysztof, chodzę do 3 klasy technikum stolarskiego. Z pasji gotuję oraz ćwiczę wspinaczkę, gotuję od około 4 lat, a wspinam się od 2. W wolnym czasie gram, oglądam seriale lub czytam książki. Czasem wychodzę ze znajomymi i dosyć często wychodzą z tego zabawne historie. Jestem typem osoby która łatwo nawiązuje kontakt z drugim człowiekiem. 

11. Przeczytałeś/aś regulaminy?
Tak.

• Super 4
  • Wow 1

W kwestii estetyki będę neutralna; jest minimalistyczna, co pozwala uniknąć przesady, ale nie wyróżnia podania. Zdania są całkiem ładne, zauważyłam tylko jeden niewielki błąd. Punkt 9 opisany (a jakżeby inaczej) na temat, dobrze opisuje Twoje zalety, z 10go można wywnioskować, że warto Cię poznać. To czego żałuję, to że opis jest niemal dokładnie taki sam jak przy poprzednim podaniu. Niby nie ma potrzeby opisywać tego samego drugi raz, ale wydaje mi się, że to mogła być dobra okazja na zaprezentowanie dużego zasobu słownictwa i umiejętności w pisaniu.

Ostatecznie jestem na tak.

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy