Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] edykaf

edykaf

Recommended Posts

1. Nick: edykaf
2. Imię: Patryk
3. Wiek: 14 
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? Na Crafted.pl gram od dwóch lat.
5. Masz mikrofon i TS3? Posiadam mikrofon oraz TS3.
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Nie lecz bardzo bym chciał.
7. Ile łącznie poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera (czas na czterech serwerach)? około od 3 do 6 godzin (zależy od obowiązków i dni)
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Tak za cheaty na sve16 tzw. X-Ray i małe głupoty tak jak : flood czy też małe wulgaryzmy.
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Myślę ze powinniście mnie przyjąć, ponieważ jestem aktywny i tryb na którym bym pełnił funkcję Helpera (sve) jest mi bardzo dobrze znany. Można mi zaufać jestem szczery i przyjacielski, nie kłócę się i umiem się komunikować z innymi. Znam (chyba) wszystkie rodzaje cheatów. Kiedyś jednak byłem karany za różne rzeczy w punkcie 8 lecz się zmieniłem. Bardzo chciałbym dostać szansę dostania się do administracji.
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Tak jak napisałem, nazywam się Patryk i mam 14 lat, mieszkam w woj. Śląskim w Istebnej. Chodzę do Szkoły podstawowej Jestem w 8 klasie i już 2 razy zdobyłem czerwony pasek. Mam dużo przyjaciół bardzo im pomagam i nigdy ich nie zawiodłem. W przyszłości chciałbym zostać mechanikiem, mój tata jest mechanikiem i od dawna mu w tym pomagam. Jednym z innych moich innych zainteresowań jest piłka nożna, kiedyś nawet chodziłem do klubu i grałem mecze. w wolnym czasie szkicuje i maluje różne przedmioty też tworze różne banery i avatary oraz gram w Minecrafta i Cs'a.
11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak zapoznałem się z nimi
12. Jesteś świadom tego, że będziesz musiał pełnić obowiązki na trzech serwerach (trzech wersjach gry, wybranych przez nas)? Tak jestem w pełni świadomy pełnienia obowiązków

CHEATY

Reach - Umożliwia bicie przeciwników z większej odległości

X-Ray - Przez stone pozwala widzieć Rudy, skrzynki, piece itp.

Fly - Latanie

Kill Aura - możesz bić przeciwnika plecami, przez ścianę i z większej odległości 

Triggerbot - Bicie przez tarcze lub jak się je jedzenie

Regen - Regeneracja HP

Freecam - umożliwianie latanie tak jak spectatorem po mapie

Fast Breake - Szybsze kopanie bloków

Fast Place - Szybsze stawianie bloków

Fly Boat - Latanie łódką

No Slow - Nie spowalnia cię jak kucasz, jesz itp.

Speed - Pozwala na szybsze chodzenie 

Bunnyhop - Przyśpieszenie gracza co skok

Spider - Umożliwia wspinanie się po ścianach

ESP - Widzenie wybranego bloku przez ścianę (coś takiego jak x-ray)

Aim Bot - automatyczne kierowanie celownika na przeciwnika

Name tags - Pozwala widzieć nicki innych graczy na serwerach w którym nickname'y są wyłączone

Jeśli będzie trzeba mogę napisać więcej

KOMENDY

/tempmute (nick) (czas) (powód)

/kick (nick) (powód)

/unmute (nick)

/warn (nick)

/tp (nick)

Edited by edykaf
Dodanie komend.

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy