Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] Shreg_

Shrek

Recommended Posts

Nick: Shreg_

Imię: Max

Od kiedy gram na Crafted.pl? Od dwóch lat.

Czy mam mikrofon i TS3? Posiadam.

Czy pełniłem kiedyś podobną funkcję? Tak, pełniłem rolę Helpera na tym serwerze i innym mniejszym.

Ile łącznie poświęciłbym dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? W tygodniu od 2 do 3 godzin a w weekendy od 3 do 5.

Czy kiedykolwiek byłem karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl? Nie pamiętam za co ale dostałem muta.

Dlaczego mielibyście mnie przyjąć? Myślę, że możecie mnie przyjąć ponownie do administracji dlatego, że na serwerze zawsze jestem  miły. Zawsze pomagam jak ktoś ma jakiś problem. Mam dobry sprzęt więc nie powinienem mieć żadnych lagów lub problemów technicznych. Chciałbym naprawiać grę i pomagać innym, a rola helpera jest do tego celu idealna. Wiem, że raz zawiodłem, lecz jak byłem helperem to czułem się kimś.

Coś o mnie: Cześć! Mam na imię Max i pochodzę z Irlandii, urodziłem się w Waterford. Mieszkam aktualnie w Polsce,  lecz jestem pół Irlandczykiem, a pół Polakiem. Moimi zainteresowaniami są: fotografia, siłownia, programowanie, lubię grać w piłkę i w Minecraft, a szczególnie spędzać czas na Crafted.pl. Granie to też takie moje hobby lecz nigdy nie zaniedbałem tym nauki. Czasami dorabiam sobie jak potrzebuję pieniędzy. Gram często na ToxicOcean i Survival Extreme 1.17.

Czy przeczytałem regulaminy? Tak.

Jesteś świadom tego, że będziesz musiał pełnić obowiązki na trzech serwerach (trzech wersjach gry)? Tak jestem.

Cheaty jakie znam:
- X-ray – pokazuje rudy, bloki dekoracyjne oraz byty.
- Mini map – wyświetla się mapa z bytami
- Anti afk – co jakiś czas porusza graczem.
- Anty Knock – działa tak, że jeżeli ma ktoś knockback i uderzy cheatera to on ani drgnie.
- Aim bot – namierza celownik broni w stronę najbliższego gracza.
- Anti Fire – nie działają na gracza efekty podpalania.
- Auto shot – szybciej się ładuję .
- Kill aura – Atakuje najbliższą osobę przeważnie z kilku kratek .
- Armor ESP – pokazuje zbroje graczy przez ściany .
- ESP – Pokazuje innych graczy przez ściany .
- Auto walk – automatycznie chodzi graczem.
- Arrow trajectories – pokazuje gdzie doleci strzała.
- Auto Leave – automatycznie wychodzi z gry gdy gracz ma mało hp.
- Air walk – podskakując unosi się w powietrze.
- Anti potion – usuwa złe efekty mikstur.
- Auto Mine – automatycznie kopie.
- Auto tool – automatycznie wybiera najlepszy itemek do kopania .
- Bow Aim bot – automatycznie namierza gracza z łuku.
- Boat fly – pozwala latać łódką.
- Bunny hop – automatycznie podskakuje.
- No clip – pozwala przenikać przez ściany.
- Panic – wyłącza natychmiastowo wszystkie cheaty

Komendy:
Admin
- /ban {nick} {powód} – banuje permanentnie gracza
- /tempban {nick} {czas} {powód} – banuje gracz ( Na określony czas )
- /kick (nick) {powód} – wyrzuca gracza z serwera
- /gamemode {creative, survival, spectator i adventure} {nick} - zmienia tryb gry
 (creative  – zmienia tryb gry na kreatywny, co pozwala na latanie, budowanie itd. );
 (survival – zmienia tryb gry na domyślny (przetrwania);
 (spectator – zmienia tryb gry na tryb widza, co pozwala stać się niewidzialnym oraz przenikać przez bloki);
 (adventure – zmienia tryb na przygodowy, co sprawia, że nie będzie można integrować w inne bloki);
- /tp (nick) – teleportuje do wyznaczonego gracza.
- /reply – pozwala na odpowiedź graczowi, który napisał pod komendą /admin.
- /tempmute {nick} {czas} {powód} – Wycisza gracza na określony czas.
- /mute {nick} {powód} – Wycisza permanentnie gracza.
Gracz
- /admin – wysyła wiadomość do kogoś z administracji (jeżeli jest jakiś Online).
- /spawn – teleportuje na spawn (działa tylko na 1.16 i 1.17, tylko na spawnie).
- /krzyk – pozwala wysłać wiadomość widoczną na całym serwerze.
- /kit gracz – daje graczowi klucz, który pozwala otworzyć skrzynie co 3 dni na spawnie (komenda działa tylko na spawnie).

Vip/Vip+
- /kit vip - gracz dostaje klucz, który może otworzyć gdziekolwiek na mapie (losuje się przydatny przedmiot).
- /kit vipstart – daje graczu diaxowy set i przydatne itemki.
- /kit vip+start – daje graczu to samo co w /kit vipstart lecz set jest enchantowany.

Edited by Shrek
  • Super 4

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy