Jump to content

[ODRZUCONE] UnBan

Guest Gambo123

Recommended Posts

Guest Gambo123

Witam, Chciałbym skontaktować się z administratorem serwera o prośbę UnBana (Cytuję moją historię) 

Zaczęło się tak ktoś niszczył shulkerboxa przypadkowo go wizięłem i chciałem wycenić za coiny w grze napisałem na czacie że chyba był kupowany za prawdziwe pieniądze na crafted.pl po tym jak to napisałem gracz nie stety nie pamiętam nicku powiedział że mnie zgłosi na forum nie miałem pojęcia o co chodzi w pewnym momencie napisałem do adminki Ksiondzowa opowiedziałem o całym zdarzeniu i powiedziała że było inaczej niż jej to powiedziałem zobaczyłem i zeczywiscie na forum była wyświetlona zupełnie inna historia (Wrócimy do tematu)

chciał bym UnBana ponieważ właśnie ten gracz źle mnie zrozumiał myślał że chce go spieniężyć za realną walutę ale było tak że ja powiedzialem że on chyba był kupowany za pieniążki na crafted.pl . Dziękuję mam nadzieję że mój ban zostanie zlikwidowany!

Ten dział służy do próśb o unban na forum, tymczasem nie ma tu zbanowanego konta o podanym nicku. Jeśli chcesz dostać unban na serwerze, zarejestruj/zaloguj się i wtedy napisz prośbę o unban w dziale 'prośby o unban' odpowiedniego trybu - znajdziesz je tutaj. Pamiętaj o odpowiednim tytule i zastosowaniu wzoru - znajdziesz go w podpiętym u góry regulaminie działu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy