_MisterSax Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 (edited) Witajcie! Dziś chcę Wam zaprezentować (ostatecznie publicznie :D) mój nowy projekt! Serdecznie dziękuję za pomoc mojej współlokatorce i przyjaciółce z wyspy! Dziękuję Wewera jeszcze raz, że mi to osuszyłaś i pomogłaś z drobnicą! Dodatkowo zadbałem o szczegóły, takie jakie np. odpowiedni klimat miejsca. Mam nadzieję, że spodoba Wam się ! Trup w wejściu, krew, starość ów miejsca oraz spalarnia zwłok z niedopalonymi resztkami w środku grożą obietnicą szybkiego zgonu z ręki psychopaty... Spójrz 3 razy za siebie - nie daj się złapać! Rzadko miewa gości na dłużej. Zabierze Ci wszystko co masz, jeśli tylko uczynisz jeden zły ruch. ~On cały czas patrzy~ Edited January 11, 2022 by _MisterSax 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foksey Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 Mrrrocznie! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FankaRudego Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Ciekawy zamysł! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niterek Posted March 29, 2022 Share Posted March 29, 2022 nice, fajne nawet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterio0 Posted May 10 Share Posted May 10 spoczkooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts