Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] CafeKaskada

CafeKaskada

Recommended Posts

1. Nick: Mój nick to CafeKaskada.

2. Imię: Nazywam się Filip.

3. Wiek: Obecnie mam 15 lat.

4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? Na serwerze Minecraft gram od sierpnia 2017 roku, konto na forum założyłem 19 grudnia 2017.

5. Masz mikrofon i TS3? Tak, posiadam obie rzeczy, jak i również Discorda.

6. Pełniłeś kiedyś podobną funkcję na obecnym silniku forum? Obecnie pełnię funkcję Moderatora trybu Creative.

7. Ile poświęciłbyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Moderatora Forum? 4-5 godzin.

8. Czy kiedykolwiek byłeś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl? (jeśli tak, to wyjaśnij okoliczności): Z najpoważniejszych kar, miałem bana permamentego na forum i FreeBuildzie, aczkolwiek obie te kary były na przełomie 2018 i 2019 roku. Na FreeBuild miałem pare wyciszeń, ale one również w większości są z tamtego okresu. Na forum mam kilka małych ostrzeżeń, ale wszystkie  dawno powygasały. Nie byłem karany na serwerach innych, niż FreeBuild ani na TS3, czy Discordzie.

Wszystkie moje przewinienia miały miejsce dawno i bardzo ich żałuję.

9. Dlaczego mielibyśmy cię przyjąć? (minimum 5 rozbudowanych zdań):

Uważam, że jestem dobrym kandydatem na to stanowisko z kilku powodów. Między innymi, na forum jestem bardzo często, mam możliwość przeglądania go przez większość dnia, więc aktywność to dla mnie nie problem. Oprócz tego bardzo poważnie podchodzę do wypełnianych przeze mnie obowiązków i potrafię się w nie zaangażować, co już udowodniłem będąc w administracji serwera. Poza tym, bardzo dobrze znam zasady ortografii, czy interpunkcji, nie sprawia mi również problemu pisanie w sposób czytelny i zrozumiały. Staram się też zawsze być miły dla innych i udzielać im pomocy, kiedy takowej potrzebują. Dodatkowo, konto na forum mam od bardzo dawna i już od ponad roku jestem w administracji serwera, dzięki czemu znam zasady panujące w administracji, oraz umiem używać narzędzi moderacyjnych.

10. Coś o sobie (minimum 5 rozbudowanych zdań):

Nazywam się Filip, mam 15 lat i mieszkam w Warszawie. W 2019 roku wyprowadziłem się z bloku i przeprowadziłem się do domu na obrzeżach miasta, gdzie mieszkam do tej pory. Gram też na pianinie, od 2017 roku uczęszczam na lekcje gry na tym instrumencie i często uczę się nowych utworów. Lubię także czytać książki, mam ich w domu bardzo dużo, ostatnio wciągnąłem się w kryminały Agaty Christie. Jeśli chodzi o moje zainteresowania, to interesuję się komunikacją miejską w Warszawie, oraz uniwersum serialu Star Trek. Bardzo lubię też koty, mam w domu dwa syberyjskie, nazywają się Spock i Rima, mają 6 lat i są dość pokaźnych rozmiarów, jak to koty syberyjskie. Nie uczęszczam również do szkoły, jestem w edukacji domowej, z czego jestem bardzo zadowolony.

11. Przeczytałeś regulaminy? Tak, przeczytałem wszystkie regulaminy.

Edited by CafeKaskada
  • Super 6
  • Wow 1

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy