Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] Prosek513

Prosek513

Recommended Posts

1. Nick:  Prosek513
2. Imię: Patryk
3. Wiek: 14lat
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl?  Na serwerze gram od roku 2018, jednak zdarzały się  krótkie jak i dłuższe przerwy.
5. Masz mikrofon i TS3? Tak, posiadam oby dwie te rzeczy, dodatkowo posiadam również discorda
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Tak raz na małym serwerze survival, który rozpadł się  po nie wielkim czasie.
7. Ile łącznie poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera (czas na czterech serwerach)? 4 godziny, na każdym serwerze po godzinie.
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Tak, na moim starym koncie Fotti_YT miałem niewielkie ilości mutów i od dłuższego czasu przestrzegam regulaminu, Na forum byłem karany za; offtopic oraz za plagiat, bardzo tego żałuje i więcej się to nie powtórzy.
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?  Powinniście mnie przyjąć, ponieważ znam bardzo dobrze ortografię, ale z interpunkcją troszeczkę gorzej, ale  myślę, że dam sobie radę. Wiele razy pomagałem adminom złapać kogoś na multikoncie. Znam mechanikę całego serwera skyblock jak i samego minecrafta dzięki czemu mogę lepiej pomagać graczom. Wiele, a nawet większość czasu spędzam na serwerze, na chacie w wolnych chwilach udzielam graczom pomocy jak o coś pytają. Posiadam dużą cierpliwość i dzięki temu będzie mi łatwiej pomagać graczom w mojej przyszłej randze. Utrzymuje dobre relacje z administracja, dzięki czemu współpraca z nimi nie będzie stwarzała problemów.
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): 
Tak jak napisałem powyżej, jestem Patryk i mam 14 lat, uczęszczam do 8 klasy szkoły Podstawowej. Itneresuje ratownictwem medycznym i mam zamiar iść w tym kierunku. Mam dużo wolnego czasu który między innymi poświęcam na; Granie w minecrafta, uprawianie sportu (koszykówki), oraz zabaw z moim kotkiem. Kilka razy dostałem medale, za najlepszą grafikę, skok w dal, oraz za wygranie turnieju koszykarskiego. Kilka lat temu interesowałem się muzyką, nawet mam stary kanał na platformie YT z moimi piosenkami, ale z czasem przestało mi się to podobać
11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak, przeczytałem również kilka razy przed napisaniem podania.

12. Jesteś świadom tego, że będziesz musiał pełnić obowiązki na trzech serwerach (trzech wersjach gry, wybranych przez nas)? Tak jestem tego świadom.

Teraz opiszę kilka cheatów; 

- Wallhack - możliwość patrzenia przez ściany .

- Jesus - możliwość chodzenia po wodzie.

- Aura - automatyczne bicie i nacelowywanie na przeciwnika.

- AirWalk - Podczas skakania unosisz się coraz wyżej. 

-  AntiAfk- Co jakiś czas podskakujemy, aby nie wyrzuciło nas z serwera z poowodu bycia afk.

-  AutoMine - Automatycznie kopiemy 

-  CreativeFly - Po prostu mamy fly' a. 

- FastPlace- Szybciej stawiamy bloki. 

Więcej dowiecie się o mnie po przyjęciu mnie ;D

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy