Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] nie_znana_nazwa

ThePresja__

Recommended Posts

1. Nick:nie_znana_nazwa
2. Imię:Mateusz
3. Wiek:14 rocznikowo 15
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? Na serwerze gram od początku 2019 z niewielkimi przerwami.
5. Masz mikrofon i TS3? Oczywiście, posiadam mikrofon oraz ts3.
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? tak i dalej pełnie na mniej znanym serwerze 
7. Ile łącznie poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera (czas na czterech serwerach)? Byłbym w stanie poświecić od 4 do 6godzin dziennie. 
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?tak byłem karany 1 banem na 30 dni
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Jestem osobą bardzo miła i pomocną, i mam umiejętności bardzo szybkiego odpisywanie, więc podczas pytanie graczy będą odczytywać szybką odpowiedź myślę, że ta umiejętność jest bardzo przydatna wiem za co karać chciałbym pomagać po prostu graczom pomagać w rozpoczęciu survivala graczy np. za przeklinanie na chacie lub złe użycie komendy admin, lub za wyzywanie graczy znam komendy helpera typu tepmute kick itp. I nie chcę żeby inni gracze popełnili ten błąd co ja z chetowaniem 5.
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):

Jestem Mateusz moimi zainteresowaniami są jazda konna wojsko i Minecraft szczególności granie na crafted. Moim hobby jest jazda konna.

I jeżdżę już na nich 5 lat, jednakże jeszcze gram na gitarze i bardzo dobrze mi to wychodzi i chciałbym występować na scenie jako solista. W wolnym czasie lubię spotykać się ze znajomymi i oglądanie Netflixa i wychodzenie z psem na spacer i Lubię grać z kolegami na crafted. Moim marzeniem jest zostać helperem na crafted, by pomagać innym, i to wszystko, co o mnie się dowiedzieliście się o mnie.
11. Przeczytałeś/aś regulaminy?Tak 2 razy

12. Jesteś świadom tego, że będziesz musiał pełnić obowiązki na trzech serwerach (trzech wersjach gry, wybranych przez nas)? Tak, zdaję sobie z tego sprawę

Chety

AntiAfk- Co jakiś czas podskakujemy, aby nie wyrzuciło nas z serwera z poowodu bycia afk

BoatFly- Pozwala latać z łódką.

BunnyHop- Automatyczne podskakiwanie w trakcie ruchu.

Fly-Po prostu mamy fly' a. 

HighJump- Wyżej podskakujemy. 

KillAura- Atakujemy najbliższą osobę, z kilku kratek. 

Reach- Zwiększa zasięg, czyli bijemy z kilku kratek. 

Spider- Wspinamy się po ścianach. 

Timer- Przyśpieszamy tym czas, tzn. przyśpieszamy wszystkie czynności

Xray- Widzimy bloki, które sobie wybierzemy w opcjach

ParkourJump- Na parkourze podskakujemy automatycznie.

Nuker- Rozwala bloki wokół Ciebie.

NoFall- Spadając z wysokości dostajemy mniejsze obrażenia.

Criticals-  Pozwala uderzać z ciosów krytycznych bez podskoku.

BowAimbot- Automatycznie wcelowuje łuk w najbliższą jednostkę.

AntiPotion- Blokuje złe efekty mikstur.

AntiFire- Blokuje obrażenia od ognia.

Hitboxy- powiększają obszar twojego trafiania.

Elytrafly- umożliwia latanie bez fajerwerek

Edited by nie_znana_nazwa
  • Super 1

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy