Jump to content

[ODRZUCONE] Podanie

mmantikyt

Recommended Posts

IMG_20220118_151340.thumb.jpg.1fd434a3b936c7bbc9c212210498d428.jpgIMG_20220118_152710.thumb.jpg.3261214a0fd66428266224f147a530bd.jpgIMG_20220118_151424.thumb.jpg.baf7018225b2f23689aaa0b9abc82b7f.jpgwiencej nie mg bo za dużo pamięci ale na dc bende mugl shizi#6959

Nick: mmantikyt

2. Imię: Wolę nie podawać 

3. Wiek: 14

4. Od kiedy grasz na Crafted.pl?

od 6 mies

5. Masz mikrofon i TS3?

Tak

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję?

tak 6 miesiecy na mniej znanym servie

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na budowanie (jeśli będzie potrzeba wybudowania czegoś)?

no przez tydzien okolo 2godzin w wekend moze nawet 4

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?

Nie

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?

Piszę podanie, bo będąc szczerym po prostu lubię budować i lubię gdy to co zbuduję może zostać wykorzystane, żeby przyczynić się do czyjejś radości z gry.  , tak więc chcę po prostu pobudować i by ktoś z tych budowli mógł skorzystać. Potrafię na bieżąco uczyć się budować nowe rzeczy i w nowych stylach, jeśli jest taka potrzeba. Dużą wagę przykładam do detali, więc nie lubię gdy coś jest ,,niedorobione”, przez co czasem zawieszam się na parę minut próbując ułożyć te 5 klocków na krzyż tak, żeby w pełni mnie satysfakcjonował efekt końcowy.  

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):

gram w mc od 4 lat i ogulnie go lubie.Lubie grac także w piłke nożna bo to dla mnie frajda.Lubie grac jako gracz ale wole budowac bo to dla mnie frajda kiedy dostałbym sie to bym sie bardzo cieszył.To wszystko pozdrawiam

11. Przeczytałeś/aś regulaminy?

Tak, jak każdy porządny użytkownik

12. Screeny/film swojej działki/wyspy z Crafted.pl (którą ty budowałeś/aś):

Nie posiadam

13. Screeny budowli, które wybudowałeś/aś 

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy