Jump to content

Pytanie

SilnyTatkoPawcio
Go to solution Solved by Guest,

Recommended Posts

Witam.
Mam pytanie dotyczące AFK dla vip/svip w godzinach nocnych.

Grając na trybie Sky 1.12 otrzymałem jasną i klarowną informację, iż vip/svip może AFK 24h ale w godzinach 22-6 nie dla zysku.

Na trybie Sky 1.17 dziś adma pisze że vip/svip nie może afczyć po 22.
Sprawdziłem regulamin i nic się nie zmieniło.

Proszę więc aby wyjaśnić to jeszcze raz i dopisać w regulaminie o AFK nie dla zysku . Nie będzie wtedy problemu, że część admy będzie pisać jedno a druga część drugie.
Proszę też poinformować wszystkich z admy, aby nie wprowadzali w błąd, jeśli AFK nie dla zysku jest dozwolone.

Dziękuję i pozdrawiam

Edited by SilnyTatkoPawcio

• Solution

Nic się nie zmieniło, gracze nie mogą afczyć dla zysku w ogóle, a vip/svip może w godzinach 6-22. Afczyć (nie) dla zysku można, różnica jest taka, że gracza bez rangi wyrzuci po 5 minutach.

8 minut temu, Yetf napisał:

Afczyć (nie) dla zysku można, różnica jest taka, że gracza bez rangi wyrzuci po 5 minutach.

Dziękuję za wyjaśnienie "na papierze" - dokładnie o te NIE dla zysku chodziło.

Cieszę się, że sprawa została tak szybko wyjaśniona - jednak nie taka straszna ta adma i umie szybko odpisać xD
Mam nadzieję ,że administracja będzie jednogłośna już teraz :)

Pozdrawiam

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy