Jump to content

Pytanie - Sky 1.17

SilnyTatkoPawcio

Recommended Posts

Witam

Mam pytanie dotyczące trybu Sky 1.17
Czy są podejmowane jakiekolwiek działania aby zapobiec wywalaniu serwera w dzień i cofkach?
Kolejny raz serwer nagle wywala i cofki niszczą pracę graczy lub powodują utratę itemów.
Mnie osobiście cofnęło nagrody z 6 zadań a zadania zaliczone pozostały. Nie można ich powtórzyć, więc nagrody przepadły.
Skargi w błędach nie ma co pisać bo dowodów nie mam - nie nagrywam każdej minuty gry :/

Jeśli wyższa administracja lub Właściciel nie wiedzą o tym to zgłaszam oficjalnie o takowym problemie.
Niepotrzebnie potem muty lecą za zdenerwowanie graczy spowodowane utratą itemów lub zmarnowanym czasem na budowanie/kopanie z powodu cofki :/

Pozdrawiam i liczę na poprawę.

PS. Mam nadzieję, że nie tylko gracze lub sponsorzy się tutaj wypowiedzą, ponieważ nie mamy pełnej wiedzy o działaniach serwerowych i około-serwerowych.

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 2

W dniu 25.01.2022 o 20:27, theMeowBoy napisał:

Jeżeli tak to nic mi o tym nie wiadomo. Lecz myślę że powinni to po jakimś czasie poprawić.

Witam. Ty jesteś właścicielem albo kimś z wyższej administracji, że piszesz "nic mi o tym nie wiadomo"? Czy po prostu piszesz pod każdym postem cokolwiek?

Nie potrzebuję stwierdzenia "myślę że powinni to po jakimś czasie poprawić" osoby, która nie ma tak jak ja pojęcia czy są jakieś kroki podejmowane.
Sorry ale Twoja wypowiedź nie wnosi zupełnie nic do tematu...

PS. Znów wywaliło wszystkich a odpowiedzi brak :/

Czy ty czasem nie miałeś czegoś takiego  niedługo po komunikacie o restarcie serwera? Kicka można dostać też w wyniku afczenia lub kradzieży w kopalni. Może to przez to.

Druga opcja to to że ktoś jeszcze ma dostęp do twojego konta. To by wyjaśniało wszystko. Spróbuj zmienić hasło.

41 minut temu, _MisterSax napisał:

Czy ty czasem nie miałeś czegoś takiego  niedługo po komunikacie o restarcie serwera? Kicka można dostać też w wyniku afczenia lub kradzieży w kopalni. Może to przez to.

Druga opcja to to że ktoś jeszcze ma dostęp do twojego konta. To by wyjaśniało wszystko. Spróbuj zmienić hasło.

Nie było komunikatu, po prostu wywala na huba WSZYSTKICH - komunikat jest ok 4/5 w nocy gdy serwer restartowany jest planowo.
Gdybym dostał kicka to miałbym informacje o karze, jednak jako SVIP mogę afk.
Nikt nie ma dostępu do mojego konta  - powtarzam WSZYSTKICH wywala na huba, wiec to nie jest problem ze strony mojego konta.

Dziękuję za konkretne próby rozwiązania problemu, lecz to nie leży po mojej stronie .
Pozdrawiam

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy