Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] theMeowBoy

theMeowBoy

Recommended Posts

1. Nick:

theMeowBoy.

2. Imię:

Piotrek.

3. Wiek:

12 lat.

4. Od kiedy grasz na Crafted.pl?

Od 1-2 lat oraz kilka przerw.

5. Masz mikrofon i TS3?

Posiadam obydwa.

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję na obecnym silniku forum?

Nie, będzie to mój pierwszy raz.

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Moderatora Forum?

W dni powszedne koło 2-3 godziny, w sobotę nie będę mógł, a w niedzielę około 2 godzin.

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?

Byłem karany raz za cheaty i za plagiat. Postaram się żeby się to nie powtórzyło.

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?

Uważam że jestem wart przyjęcia, ponieważ posiadam kilka przydatnych cech do roli moderatora forum. Oczywiście mam również kilka wad, jak na przykład to, iż nie jestem cierpliwy. Lecz, jestem rozważny, umiem szybko pisać oraz mam duży zasób słów. Ostatnio zrobiłem sobie dużą przerwę od Crafted'a i miałem czas przemyśleć swoje zachowanie, dojrzałem i się poprawiłem. Znam regulamin forum i jego funkcje. Mam również długi pobyt na nim jak można zobaczyć na moim profilu. Będę starał się jak najczęściej być na stronie crafteda jak tylko się da, ale nie oznacza to że będę zawsze. Mogę powiedzieć, że znam tu wiele osób a niektóre mogą mnie nie pamiętać.

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):

Jestem Piotrek i urodziłem się 3 listopada w 2009 roku, chodzę do 7 klasy w tej chwili w szkole podstawowej. Urodziłem się w wejcherowie za to obecnie mieszkam w Gdańsku  w mieszkaniu jednak niedługo mam się przeprowadzać do domku nad jeziorem (niestety jeziora nie widać gdyż drzewa zasłaniają widok). Lubię grać w gry takie jak Hades lub Subnautica. Ostatnio uczę się programować w Unity przy użyciu C#. Jakiś czas temu pomogłem też koledze stworzyć serwer minecraft dla jego gildii. Do Crafted'a dostałem się oglądając Youtube'a i po dłuższym pobycie poznałem naprawdę miłych i uczciwych ludzi. Miałem też kilka upadków na serwerze spowodowanych scamerami i cheaterami ale i tak dobrze mi się na nim gra. Niedawno wypożyczyliśmy od kolegi mojego taty VR'a, i zacząłem na nim codziennie grać przez co skróciłem mój codzienny czas na forum. 

11. Przeczytałeś/aś regulaminy?

Kilka razy.

Dziekuję za przeczytanie i życzę miłego dnia/nocy.

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy